Kolko sa podali dokumenti ot 2000 do sega

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Stef

Kolko sa podali dokumenti ot 2000 do sega

Мнение от Stef »

Някой има ли поне груба представа колко хора са подали документи за федералната част от 2000г. до сега. Защото видях в Турския саит на канадците че там обработвали по 300 молби на година и имали около 2500 чакащи молби. поне грубо да се пресметне при нас как стоят нещата.
Благодаря и успех в начинанието на всички
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Az podadoh savsem skoro (vij po-dolu).
Jewel
Обратна връзка:

Мнение от Jewel »

Privet na vsi4ki 4aka6ti izmu4eni du6i...I az sum edna ot 4aka6ttite ve4e treta godina. naskoro pisah poreden e-mail do Bucharest za da proverya kak se razvivat ne6tata. Za golyama moya radost mi otgovoriha sled 15 min. no radostta mi be6e do tam. Obyasniha mi 4e v momenta obrabotvat applicants ot April - Sept. 2000 godina. Estestveno naturtiha na fakta 4e davat predimstvo na semeinia tip kandidati taka 4e za ostanalite ne6tata se proto4vat po4ti do 48-50 meseza :(
Po-podrobna info za current status na application ne davat, no nepremenno 6te uvedomyat po e-mail ili phone aktodoide vreme z ainterview ili ako imat nujda ot dopulnitelni documenti...
Tova e nakratko pri men... :(
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Аз честно да ви кажа не им вярвам хич на служителите там,поради факта,че през февруари месец и на мен ми обясниха,че обработват документите на кандидатурите от април 2000.Е и 1 служител да бяха сложили от февруари до май все щеше да има напредък!!!!
Аз чакам от краят на 2002.
И на мен би ми се искало да знам грубо статистиката,но има и много хора,които не влизат в този сайт.
А за това,че обработват първо семейните пак няма да се съглася.Всеки има файлов номер.
Това са служители все пак-говорят това,за което им се плаща да говорят!
BabaPena

Мнение от BabaPena »

estoianova, ot korespondentsiata mi s posolstvoto znam, che opredeleni kategorii kandidati se polzvat s predimstvo pred kandidatstvashtite na 'obshto' osnovanie po federalnata (nezavisimo koi koga si e podal docs) - a imenno - nominiranite ot anglogovoriashtite provintsii, tezi s rabotni oferti potvardeni ot HRDC i tezi koito kandidatstvat po grafa 'sabirane na semeistva' (kato saprug/ sapruga i detsa se obrabotvat po-barzo ot maiki/bashti/diadovtsi/babi/bratovchedi i t.n.). Ako chovek pogledne srokovete za obrabotka na docs v razlichnite kanadski posolstva iz Evropa, lesno moje da se ubedi che sluchaia e deistvitelno takav. A che slujitelite si govoriat/ pishat kakvoto im padne e fakt (mnogo nekompetenten narod se e sabral iz tia posolstva, ei!)...no da publikuvat podvejdashta info na ofitsialnite web site-ove mi se vijda prekaleno...

Zdrave, kasmmet i visi za vsichki! :)
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Съгласна щях да бъда с теб,ако не бях изпратила колега преди 3 седмици за Онтарио,съвсем сам,след2,5 години чакане с изрядни документи!
Няма познанства!Така,че да ме извинят семейните,но момчето замина само и никога не е било семейно!
DANNY

Мнение от DANNY »

Подадени документи началото на април 2002 г. Оттогава нищо...продължавам да чакам. Ще стане...някой ден.
Бона

Мнение от Бона »

"Не бойте се деца за утрешния ден"
Щом сте влезнали в месомелачката все някой ден ще ви изплюе. Чакайте да мине 40 тия месец, пък тогава се притеснявайте ...
През това време си живейте живота, както можете. Все пак не може а и не бива да се зачеркват тия три-четири години ...
Успех и търпение!
boriss

Мнение от boriss »

Kak gi smqtate tezi meseci, ot datata na otkriwane na dosieto, ili ot datata na zapochwane na obrabotka na documentite? Az weche zapochwam 40 mesec i oshte nishto :( .
todoto

Мнение от todoto »

Аз съм с подадени документи от 05.2000 и след интервю на 13.01.2004 , медицински на 02.03.2004 чак сега си получих писмото за виза - 27.04.2004 .

Току що си платих и RPRF таксата за визата в Юнион Банк (офиса им до служебния вход на Министерство на Земеделието) .

Надявам се докато ми дойде писмото с визата (15 дни по текста в писмото от посолството) да направя повече от 4 години процедура.

Така да се каже почти юбилей :lol: , :wink: !

Пожелавам ви по-кратки срокове от мен !

Обаче не се нервете , има толкова други неща дето човек може да направи у нас докато чака на пангара :wink: !
Аватар
Stef

todoto

Мнение от Stef »

Uspeh todoto i da im razkajesh igrata na Canadcite :lol:
Бона

Мнение от Бона »

30.08.2000 - Подадени документи
30.10.2000 - Платена такса
05.12.2000 - Стартирана процедура
20.01.2001 - Писмо че всичко е ОК
Кореспонденция
28.02.2003 - IELTS
12.2003 - Писмо за нови документи. Изпратени по най-бързия начин
09.02.2004 - Писмо, с което ме уведомяват че минавам без интервю и мед. формуляри
15.03.2004 - Медецински
На днешна дата все още чакаме ...

За Тодото :beer: :beer: :beer:
Gudo

Мнение от Gudo »

Podadeni dokumenti 12.2000 g.
imam oshte 6 poznati, podali prez 2000 g. i oshte chakat vesti ot Bukuresht.
todoto

Мнение от todoto »

Благодаря за пожеланията, да ви се връща :D !

Бона :beer: :beer: :beer:. Тия дена и ти ще получиш, не съм пророк, просто такава е процедурата :wink: !

Гудо имаш ЛС.
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Za informatsia na saforumtsite:

Pokrai moeto kandidatstvane (vij po-dolu) poluchih slednata pokana za interview (tsitiram doslovno). Predpolagam che stava vapros za work permita mi, no kazva li ti niakoi...

'Dear ...,

Please be advised that you are invited to attend an interview from Monday through Thursday between 8:30 and 11:30 hrs at the Canadian Embassy in Bucharest. On July 02, 2004 the Embassy will be closed. '

Tolkoz. Niakoi da e poluchaval podobno pisamtse????
Заключено