Здравейте! Искам да попитам нещо, преди да пристъпя към конкретни действия. По образование съм икономист. През последните 7-8 години работя в МВР. Длъжността ми в 60 % от случаите изисква познанията ми от специалността, която съм завършил. Работил съм повече от 12 месеца по специалността си, но преди да започна в МВР. Това проблем ли е, че в последните години не съм работил точно по специалността си?
Въпросът е актуален и засяга всички служители от подобни ведомства.
Благодаря ви за отговорите
Въпрос за трудов стаж в МО, МВР и всякакви силови ведомства
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Re: Въпрос за трудов стаж в МО, МВР и всякакви силови ведомства
Няма проблем, че не си работил по специалността си. Това изискване е само за онези, чиято специалност е в Списък 2006 с търсените области на образование и за която се надяват да получат допълнителни точки.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Благодаря за отговора ти Linko! Попитах това, защото като правих онлайн теста, въпросът беше за трудовия стаж през последните пет години, а отделно си имаше въпрос за стаж по специалността.
Предполагам отговорът важи и за хора с определен вид образование, които по една или друга причина работят в съвсем друга сфера.
Предполагам отговорът важи и за хора с определен вид образование, които по една или друга причина работят в съвсем друга сфера.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Да, така е.yvpcdb написа:Предполагам отговорът важи и за хора с определен вид образование, които по една или друга причина работят в съвсем друга сфера.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!