Колко се чака за получаване на писмо-покана за виза
Колко се чака за получаване на писмо-покана за виза
Здравейте на всички
някой знае ли колко се чака,докато се получи писмо-покана за виза... Направих медицинските на 07.08.09 ,имам да на тях( това ми го казаха по телефона),но все още нямам никакво писмо,да се притеснявам ли или да се въоръжа с търпение ?

- optics
- Модератор
Re: Колко се чака за получаване на писмо-покана за виза
Ами ние чакахме повече от две години. Не се притеснявай, какъвто ти е късмета. Може да го получиш всеки момент.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- hadministratora
- Хабсурден
По принцип срока е 6 седмици. Може да се случи и по-рано (при нас беше около 3 и 1/2 седмици).
hadministratora написа:По принцип срока е 6 седмици. Може да се случи и по-рано (при нас беше около 3 и 1/2 седмици).
благодаря за отговора-малко по-спокойна съм... просто съм нетърпелива вече..е -разбираемо,като всички

- hadministratora
- Хабсурден
Между другото, аз си получих поканата по електронна поща, като при това писмото беше влязло в папка СПАМ! Така че проверявай всички начини, по които биха могли да ти изпратят "писъмце"maryS написа:...надявам се скоро да се похваля с писъмце...

за папка спам изобщо не съм се сетила... отивам да проверяhadministratora написа:Между другото, аз си получих поканата по електронна поща, като при това писмото беше влязло в папка СПАМ! Така че проверявай всички начини, по които биха могли да ти изпратят "писъмце"maryS написа:...надявам се скоро да се похваля с писъмце...

сега се притесних,че може да съм пропуснала нещо там-те се трият автоматично след една седмица,ако не ги погледнеш... дано не е такаmaryS написа:за папка спам изобщо не съм се сетила... отивам да проверяhadministratora написа:Между другото, аз си получих поканата по електронна поща, като при това писмото беше влязло в папка СПАМ! Така че проверявай всички начини, по които биха могли да ти изпратят "писъмце"maryS написа:...надявам се скоро да се похваля с писъмце...))
- hadministratora
- Хабсурден
Много "агресивна" настройка! Къде ти е пощата? Не можеш ли да го промениш - поне временно, докато приключиш с процедурата?maryS написа:...те се трият автоматично след една седмица,ако не ги погледнеш...
в абв еhadministratora написа:Много "агресивна" настройка! Къде ти е пощата? Не можеш ли да го промениш - поне временно, докато приключиш с процедурата?maryS написа:...те се трият автоматично след една седмица,ако не ги погледнеш...

- vankata_vd
Здрасти ,maryS !maryS написа:в абв еhadministratora написа:Много "агресивна" настройка! Къде ти е пощата? Не можеш ли да го промениш - поне временно, докато приключиш с процедурата?maryS написа:...те се трият автоматично след една седмица,ако не ги погледнеш...промених го на две седмици-това е максимума-леле,дано не е станало така,силно се надявам...дано ви пиша скоро с хубави новини..
Направо го изключи този спам филтър в АБВ-то докато ти пристигне поканата!Пък после го активирай отново

Аз така направих с моята поща,защото и аз като теб се притеснявах да не изпусна важен мейл !
Поздрави,ВАНКАТА ...........и дано ни пишеш скоро с хубави новини

"В мечтите си хората се надяват, в живота си - очакват... Късметлиите, казват, не влизат в сметката!"