Климатът! Изключително интересен е. Няма да скучаеш.Ivan1007 написа:До тук никoй не ми каза за някакви предимства на Canada пред UK.

Климатът! Изключително интересен е. Няма да скучаеш.Ivan1007 написа:До тук никoй не ми каза за някакви предимства на Canada пред UK.
Въобще не са формални и не вярвам да паднат въобще. То един авер още се надява да паднат визите за Канада, ама както вървят нещата визи ще видим в следващия живот. А освен това 2012 има още 3 години, а за три години в Канада може човек да разбере нещата на къде вървят и да реши или да вземе гражданство или да се върне и да се пробва в Кралството.Ivan1007 написа:До тук никoй не ми каза за някакви предимства на Canada пред UK. Разбира се, че е много индивидуално, но просто се опитвам да разбера запътилите се към Canada просто ей така ... щото е Canada. В UK до 2012 вероятно ще отпаднат формалните ограничения за работа. Те и сега могат да се заобикалят сравнително лесно, мисля. Никъде не чакат с червено килимче, но да се запътиш към Canada просто заради самата Canada
Ограниченията за право на работа в останалите държави членки на ЕС за български граждани би трябвало да отпаднат от 1-ви януари 2012, което е след малко повече от 2 години.kill_u написа:Въобще не са формални и не вярвам да паднат въобще. То един авер още се надява да паднат визите за Канада, ама както вървят нещата визи ще видим в следващия живот. А освен това 2012 има още 3 години, а за три години в Канада може човек да разбере нещата на къде вървят и да реши или да вземе гражданство или да се върне и да се пробва в Кралството.
Не се запътвам просто ей така за Канада безцелно има и други причини, но като цяло въпреки че не съм бил там ми харесва повече от ЮК, в няколко поста преди този съм казал точно защо, а и мисля че приказката с килимчетата не върви мнго защото съм бил все пак 2 пъти на запад и знам за какво става въпрос, а на Вас колега ако UK ви харесва повече ами след 2012 се върнате в ЮК, те и за 2007 викаха че ще отпаднат ограниченията, после предпазните клаузи 2009, да има някакъв резултат?Ivan1007 написа:До тук никoй не ми каза за някакви предимства на Canada пред UK. Разбира се, че е много индивидуално, но просто се опитвам да разбера запътилите се към Canada просто ей така ... щото е Canada. В UK до 2012 вероятно ще отпаднат формалните ограничения за работа. Те и сега могат да се заобикалят сравнително лесно, мисля. Никъде не чакат с червено килимче, но да се запътиш към Canada просто заради самата Canada
Nov,take it easy ,mate!Недей да се навиваш толкова много.И аз бях като теб.Тръгнах за Канада,ама преди това минах през Обединеното кралство за да изкарам пари за емиграцията.И след това като отидох у канала.разбрах каква груба грешка съм направил.И так 6год, на заточение.Но вече грешката е поправена и се чуствам страхотно.Но все пак опитай,сега и да ти говоря няма да ме разбереш.Трябва да го изпиташ на собствен гръб.Не се запътвам просто ей така за Канада безцелно има и други причини, но като цяло въпреки че не съм бил там ми харесва повече от ЮК, в няколко поста преди този съм казал точно защо, а и мисля че приказката с килимчетата не върви мнго защото съм бил все пак 2 пъти на запад и знам за какво става въпрос, а на Вас колега ако UK ви харесва повече ами след 2012 се върнате в ЮК, те и за 2007 викаха че ще отпаднат ограниченията, после предпазните клаузи 2009, да има някакъв резултат?Ivan1007 написа:До тук никoй не ми каза за някакви предимства на Canada пред UK. Разбира се, че е много индивидуално, но просто се опитвам да разбера запътилите се към Canada просто ей така ... щото е Canada. В UK до 2012 вероятно ще отпаднат формалните ограничения за работа. Те и сега могат да се заобикалят сравнително лесно, мисля. Никъде не чакат с червено килимче, но да се запътиш към Canada просто заради самата Canada
Кел файдъ... светът таман ще се свършва.Koko написа: Ограниченията за право на работа в останалите държави членки на ЕС за български граждани би трябвало да отпаднат от 1-ви януари 2012, което е след малко повече от 2 години.
Леле пич! В какъв квартал си попаднал?Guinness написа:Няма ги избушените подове пропаднали по средата,покрити с прокъсан балатум,изядените прагове, миризмата на вкиснати подправки и равалено месо...
Ами това са в по-голямата си част магазините в Монтреал.Защо се правиш,че не си забелязал.Е, да ти нямаш база за сравнение.Нормално.ablood написа:Леле пич! В какъв квартал си попаднал?Guinness написа:Няма ги избушените подове пропаднали по средата,покрити с прокъсан балатум,изядените прагове, миризмата на вкиснати подправки и равалено месо...
Montreal, Canada ли имаш предвид?Guinness написа:Ами това са в по-голямата си част магазините в Монтреал.
И аз много се чудя, къде ли е това, и едното, и другото. То в БГ вече всичко е лъскаво. А като мотив за емиграция ми се вижда доста повърхностно и несериозно.Не мога да повярвам на това ,което виждам-лъскави квартални магазинчета и закусвални блестящи от ред и чистота с любезни и усмихнати продавачи.Няма ги избушените подове пропаднали по средата,покрити с прокъсан балатум,изядените прагове, миризмата на вкиснати подправки и равалено месо. Всичко е ново,подържано, чисто и като опънато по конец.А качеството и количеството на стоките е зашеметяващо.Невероятно е!!!!!!!
НАправо съм влюбен в него от вече 8 години. 8 months winter and 4 months construction season.ablood написа: Климатът! Изключително интересен е. Няма да скучаеш.