Странджата написа:Armi , не ти ли се струва , че е меко казано...обидно , да предлагаш такава работа на хора с дипломи и умения
доколкото виждам го предлага на Пожарникаря, който е със средно специално образование и съмнителни познания по английски език ... това си е като златна кокошка
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Странджата написа:Да крими , амааааа...там край реката...всички са равни , а скочат ли ...майка им жалнааа
ох, заболя ме корема от смях Представих си щатни спасители покрай Калгарийската река
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
krimon написа: ох, заболя ме корема от смях Представих си щатни спасители покрай Калгарийската река
Реката се казва Bow River, това е патрулката на Пожарникарите, които са доста заети с подобни дечурлига докато ги убедят, че трябва да си сложат спасителните жилетки. От един месец тук е направо жега и реката е пълна с подобни екземпляри;
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
помисли малко:
рорчо е подлог в тва изречение , така че ако има нещо да се членува с пълен член тва ще е рорчоТО, който може да отвърне на ударА, а не на ударЪТ.
абе колкото повече чета тука, толкова повече ми е ясно защо аз съм най-висш в канада
ми аз съм най-умен - за тва :idea:
THC написа:помисли малко:
рорчо е подлог в тва изречение , така че ако има нещо да се членува с пълен член тва ще е рорчоТО, който може да отвърне на ударА, а не на ударЪТ.
абе колкото повече чета тука, толкова повече ми е ясно защо аз съм най-висш в канада
ми аз съм най-умен - за тва :idea:
И най-скроmен, очевидно...
Mненията са като задниците, всички ги иmаmе, но не винаги е удачно да ги показваmе!