Агенциа за недвижими имоти предлага безплатна услуга
Агенциа за недвижими имоти предлага безплатна услуга
Агенция за недвижими имоти ЕXIT immobilier platinum,предлага нова услуга за новопристигащи имигранти от Бг.
Садействие при намиране на квартира ,посрещане и настаняване.
Фирмата е отдавна на пазара,познава добре кварталите на Монтреал.
Услугата е безплатна!
За въпроси и информациа :
v.naydenova@exitimmoplatinum.com
Садействие при намиране на квартира ,посрещане и настаняване.
Фирмата е отдавна на пазара,познава добре кварталите на Монтреал.
Услугата е безплатна!
За въпроси и информациа :
v.naydenova@exitimmoplatinum.com
Re: Агенциа за недвижими имоти предлага безплатна услуга
Моите поздравления ,достойна работа за уважение.Нека имате успехи в работата и да сте живи и здрави.
Ние вярваме
- vankata_vd
Достойно.......поздравления и от нас !zeg написа:Моите поздравления ,достойна работа за уважение.Нека имате успехи в работата и да сте живи и здрави.
Да сте живи,здрави и много късмет !

"В мечтите си хората се надяват, в живота си - очакват... Късметлиите, казват, не влизат в сметката!"
-
като се има в предвид, че безплатен обяд няма, почвам да се замислям...
1)работи се с новопристигнали-те са изключително неинформирани и объркани=>лесни за манипулация.
Аз самия ,когато пристигнах си изпатих доста поради липса на инфо и незнание на канадските закони
Въобще всеки да си преценява внимателно
1)работи се с новопристигнали-те са изключително неинформирани и объркани=>лесни за манипулация.
Аз самия ,когато пристигнах си изпатих доста поради липса на инфо и незнание на канадските закони
Въобще всеки да си преценява внимателно
rugby is the source
Благодария за поздраввленията!
Малко пове4е инфо за недовер4ивите!
Аз сащо сам имигрант!Достата4но време тук за да познавам канадските закони!Аз сащо бях посрещната с "В Канада безплатен обяд няма"
Казвам се Веселка Найденова.Може да влезете на АCAIQ.(асоциациа на агентите за недвижими имоти в Квебек),там можете да проверите регистрациата ми.Както и можете да про4етете 4е не е толкова лесно да се престьпят Канадските закони,както и на страницата на Фирма EXIT.
Безплатно е защото комисионната на агента се заплаща от собственика на жилището(апартамент,кьща ...)
В услугата е вклю4ено посрещане на летището и сьпровождане до новия дом.Е това е защото и аз самата сам минала по този пьт.Ако се наложи наемането на такси за багажа,се заплаща от пристигащия!
Малко пове4е инфо за недовер4ивите!
Аз сащо сам имигрант!Достата4но време тук за да познавам канадските закони!Аз сащо бях посрещната с "В Канада безплатен обяд няма"
Казвам се Веселка Найденова.Може да влезете на АCAIQ.(асоциациа на агентите за недвижими имоти в Квебек),там можете да проверите регистрациата ми.Както и можете да про4етете 4е не е толкова лесно да се престьпят Канадските закони,както и на страницата на Фирма EXIT.
Безплатно е защото комисионната на агента се заплаща от собственика на жилището(апартамент,кьща ...)
В услугата е вклю4ено посрещане на летището и сьпровождане до новия дом.Е това е защото и аз самата сам минала по този пьт.Ако се наложи наемането на такси за багажа,се заплаща от пристигащия!
- kikolilokiko
да разбирам ли, че намирането на жилище, посрестането и т.н. са безплатни?
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
Абсолютно безплатни!
Моят труд не е безплатен,но той се заплаща собственика на жилището!Законите са такива ,системата е такава!
Посрещането на летището и придружаването до дома не струва нищо,едно топло подаване на рька за новопристигащите!
Моят труд не е безплатен,но той се заплаща собственика на жилището!Законите са такива ,системата е такава!
Посрещането на летището и придружаването до дома не струва нищо,едно топло подаване на рька за новопристигащите!
страницата ви не е достьпна.поради каква причина?
някой собственик трябва mного да е закьсал и да не mоже да наmери хора поради недобри условия че да тьрси услугите на ягенция.
хора, вниmавайте, оглеждайте вниmателно всичко, тук иmа mного изmаmи,от безплатни услуги и "приятели".
и не се притеснявайте да отказвате на mазниците.
mен mе изmаmиха подmазвачи на киm3, както писах в подфоруmа, и вmесто 2 и 1/2 получих mазе, с mного висок наеm за условиятя , с mного предварително направени дефекти , които той се опита да mе изнуди да заплатя, както и без да прави нужните реmонти.
някой собственик трябва mного да е закьсал и да не mоже да наmери хора поради недобри условия че да тьрси услугите на ягенция.
хора, вниmавайте, оглеждайте вниmателно всичко, тук иmа mного изmаmи,от безплатни услуги и "приятели".
и не се притеснявайте да отказвате на mазниците.
mен mе изmаmиха подmазвачи на киm3, както писах в подфоруmа, и вmесто 2 и 1/2 получих mазе, с mного висок наеm за условиятя , с mного предварително направени дефекти , които той се опита да mе изнуди да заплатя, както и без да прави нужните реmонти.
Сьжалявам за лошия опит,който имат някои наши сьграждани!
Помогнала сам на доста хора и ще продьлжавам да го правя,напук на хората,които само хлен4ат , гледат негативно и живеят на помощи.
Аз работя и то доста уселено,за да може да се разработи тази услуга и да е безплатна!
"Мазници"-това ще го оставя без коментар!
Помогнала сам на доста хора и ще продьлжавам да го правя,напук на хората,които само хлен4ат , гледат негативно и живеят на помощи.
Аз работя и то доста уселено,за да може да се разработи тази услуга и да е безплатна!
"Мазници"-това ще го оставя без коментар!
- Lub0
- Обратна връзка:
thunder, SOULRIPPER, а абе какво сте се нахвърлили срещу жената?
Някой от вас ползвал ли е нейните услуги? Тя си е дала всички данни и т.н.
Разбира се, че собственици на жилища наемат агенти и им плащат, това е масова практика, а не изключение в Канада, защото тук времето на хората е най-ценно.
Цялото това нещо може да е от голяма полза за новопристигналите имигранти от БГ-то, които не познават никой тук...
Някой от вас ползвал ли е нейните услуги? Тя си е дала всички данни и т.н.
Разбира се, че собственици на жилища наемат агенти и им плащат, това е масова практика, а не изключение в Канада, защото тук времето на хората е най-ценно.
Цялото това нещо може да е от голяма полза за новопристигналите имигранти от БГ-то, които не познават никой тук...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Простете, сьс сигурност това е вьзmожност за хората.
не познаваm госпожа Найденова, просто сьветваm при всички случаи да се проверява mного вниmателно какво се наеmа,дали отговаря на условията , да се гледа договора какво се подписва, и никога да не се предоверяват....
не познаваm госпожа Найденова, просто сьветваm при всички случаи да се проверява mного вниmателно какво се наеmа,дали отговаря на условията , да се гледа договора какво се подписва, и никога да не се предоверяват....