тва че си тъп няма връзка с тва че си бачкатор

Много опростенчески се гледа на работата - бачкаторска /общ работник/ или административна /бюро/. Съществуват и професионалисти, все пак.ablood написа:С'а аре да разделим нещата!
Това иде да напомни, че от сричането на английски до перфектността му са достатъчни 2 години.ablood написа:Първата ми административна работа в Квебек получих, когато едвам сричах английски и говорех нула френски.
Мениджърска позиция в Квебек получих говорейки добър английски но ужасен френски.
Преквалифицирайки се в тъп бачкатор драстично вдигнах стандарта си на живот.
Ти си жив пример за това, че и без езици администратор се ставаablood написа:
Първата ми административна работа в Квебек получих, когато едвам сричах английски и говорех нула френски.
Който може той го прави, който не може учи другите. Който не може да преподава - администрира. Който не може да администрира става политик.filipne написа:Ти си жив пример за това, че и без езици администратор се ставаablood написа:
Първата ми административна работа в Квебек получих, когато едвам сричах английски и говорех нула френски.
Разбира се за някои хора и цял жовот не е достатъчен.krimon написа:Това иде да напомни, че от сричането на английски до перфектността му са достатъчни 2 години.![]()