Колегаmyhata II написа:Ванче ,"C" !

Колегаmyhata II написа:Ванче ,"C" !
А ползвал ли си ги тези сертификати и разрешителни? И може ли малко повече инфо за тези курсове. В сайта на полицията към изискванията е посочено само сертификат за бърза помощmyhata II написа:Мухата има сертификат и разрешително за белезници за бърза помощ и за носене на оръжие, Пожарна изкарах ги преди 3 г. майна ,трябва да ти кажа ,тук бая се въоражих с документиFireman написа:Той щото мухата знае и някога е кандидаствал хахаха![]()
На него му дай черноморски мацки
Не изобщо,захвърлил съм ги в чекмеджето ,за полицията не знам,само знам че там като кандидатстваш ,те обръщат с хастара надолу,правят ти се проверки за миналото ти -това трае за около 3 до 6 месеца ,в бгто се изискват от нащо МВР документи за цялото ти семейство,и само ако някой брат ти или братовчед са откраднали и копче или имат некаква катастрофа или нещо кофти записано там ,гърмиш !!!todorovi написа:А ползвал ли си ги тези сертификати и разрешителни? И може ли малко повече инфо за тези курсове. В сайта на полицията към изискванията е посочено само сертификат за бърза помощmyhata II написа:Мухата има сертификат и разрешително за белезници за бърза помощ и за носене на оръжие, Пожарна изкарах ги преди 3 г. майна ,трябва да ти кажа ,тук бая се въоражих с документиFireman написа:Той щото мухата знае и някога е кандидаствал хахаха![]()
На него му дай черноморски мацки
Могат ,ама тука законите им се интерпретират както си искат и не са точно обосновани всичко е въпрос на факти ,аз сега ще ти кажа ,че лично аз мога да те пребия ,ако ми правиш номерца по време на арест,знаеше ли го това ?!?ivanko13 написа:Колегаmyhata II написа:Ванче ,"C" !.... Тия откачалки могат обаче да те съдят ако им направиш CPR ... Тука ми разправяха за един случай животоспасяване на баба ... Всичко минало добре и бабата пратила писмо с благодарности и най отдолу призовка за съда щото човека дето я спасил и счупил ребро ....
leaf написа:todorovi,
един съвет от мен.
Ако в Канада искате да успеете в нещо четете официалните сайтове и следвайте правилата.
Не се подвеждайте по емоциите на другите. Слушайте истории ама не страшилки и се опитайте да вземете рационалното от тях.
Ето малко сайтове за образование по програми които може да ви заинтерисуват.
http://postsecondary.humber.ca/21701.htm
http://postsecondary.humber.ca/11071.htm
http://postsecondary.humber.ca/22201.htm
Тези проверки за които говори един от съфорумците са си просто нещо като Свидетелство за съдимост, тук го наричат Police check record. В канада за много професии се изисква този рекорд дори за работа в счетоводство понякога. Зависи от отговорностите.
Първа помощ сертификата също е изискване за много професии тук и има различни степени според професията. Това е курс за един ден.
Честито Драго и добре дошъл на тръстиката. Въждам, че си разбрал, че на чужд гръб и 100 тояги са малкоFireman написа:хайде да играем на една игра "Прееби другарче "![]()
Странджа,благодаря най-искренно за класирането ми като водещ капитан на "Потъник" (Титаник)![]()
![]()
Картофите са хубаво нещо,хранителни и евтини,мога да ги беля ,значи мечтата наполовина ми е осъществена
Или за два дни ако си health care provider или вземаш и First Aid...leaf написа:
Първа помощ сертификата също е изискване за много професии тук и има различни степени според професията. Това е курс за един ден.