Е, все пак ако някой има инфо по въпроса, но не само предположения, моля да пише тук или на ЛС.
Информацията на сайта на полицията на Онтарио, Торонто, Отава и Монреал ми е известна
Fireman написа:Той щото мухата знае и някога е кандидаствал хахаха
На него му дай черноморски мацки
Мухата има сертификат и разрешително за белезници за бърза помощ и за носене на оръжие, Пожарна изкарах ги преди 3 г. майна ,трябва да ти кажа ,тук бая се въоражих с документи
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Както ти казах в по горната тема, правиш от мухата слон
Ама нали сега помагаме на новите,виж как ги светнах какви документи да си вадят ,на вместо да ми кажеш мерси ти ме плюнкаш,аз вина нямам сега че ти не си ги знаел тези неща толкова години
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Верно не бях чувал за "разрешително за белезници", признавам си. Я ни светни сега къде се кандидатства и как за такова разрешително, че да си извадим и ние. Ако не за друго поне сексуалния си живот да разнообразим.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Kiko , дано Драго си стъпи на краката по-скоро , но ако той ще е флагмана на теб и колегите ти бъдещи емигранти , по-добре си купете билети за ,,Титаник 2,,
Мерси, мухата, оръжие не ща...аман от него. Кат ме закичиха с автомат през 1979 г. та чак до 2003 г. все с оръжия съм се разправял и сред оръжия съм живял. Купих си даже един 22-калибров, с 8-заряден барабан TAURUS при пенсионирането, с който така и един път не гръмнах.
От тук нататъквсичко си зависи от Драго. Ако направи добро впечатление бързичко ще му дадат работа свързана с отговорости. Ако няма такава във фирмата, поне ще получи препоръки за другаде.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Абе американската мечта все още е жива за хората, с изключение на filipne и компания естествено. Пожелавам на Драго да върви по пътя ей на тоя цървул от Австралия - Frank Stronach, който стъпил в Канада с $200 в джоба и първата му работа е била да бели картофи и да мие съдовете в болнична кухня. Позиция явно много близка до желаната от него...точно сякаш по съветите на filipne се е водел човекът.