Калгари
Re: Калгари
Туй нали не е Танчето? Че ако засили тая лопата по главата на Драго, отиде хубавото момче на кино...
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
- ablood
- Обратна връзка:
Всъщност, макар и перефразирано по друг начин точно така звучеше. Затова така разпали духовете. След това се усети, че си се изцепил и запя песента за "нискоквалифицирана, но свързана с професията" работа.filipne написа:Върни се в заключената тема за моите мнения и ще видиш, че никъде не съм казал, че "да си намират хората работна позиция близка до желаната, ако ли не да гладуват ама да не се хващат за друго."

Вместо десетки страници с нелепи спорове можеше просто да кажеш: "Sorry, грешно се изразих." Ама не! Ината си е инат.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Аз ли грешно се изразих или ти грешно ме рабра ?ablood написа:Всъщност, макар и перефразирано по друг начин точно така звучеше. Затова така разпали духовете. След това се усети, че си се изцепил и запя песента за "нискоквалифицирана, но свързана с професията" работа.filipne написа:Върни се в заключената тема за моите мнения и ще видиш, че никъде не съм казал, че "да си намират хората работна позиция близка до желаната, ако ли не да гладуват ама да не се хващат за друго."![]()
Вместо десетки страници с нелепи спорове можеше просто да кажеш: "Sorry, грешно се изразих." Ама не! Ината си е инат.
Интересно тълкование,но силно пристрастно. Определено не мисля нито, че грешно съм се изразил нито, че съм се "изцепил".
Последно промяна от filipne на Съб Сеп 12, 2009 1:18 am, променено общо 1 път.
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Ха, значи е съвсем нормално ? Ми как така дори и твоите деца ги знаят тези работи, открил съм топлата вода и т.н. пък изведнъж било нормално да не е наясно ? А колко пъти му се казваха разни неща за обстановката а той се присмиваше на тези, които му ги казваха ? Същевременно ти и една малка групичка провеждахте и продължавате да провеждате активна кампания за дискредитиране на казващите като мрънкалници, песимисти и прочие именно с цел никой да не обръща внимание на мненията им ?Linko написа:Fireman, както и всеки един от нас, е нормално да не е бил съвсем наясно каква е обстановката тук. Но и да е имал различни очаквания и някои разочарования то се вижда, че не е мрънкалник от типа - filipne и ще си устрои живота без да реве по форумите. Сигурен съм в това.
И сега хоп - нормално било ! Ми как няма да е нормално след положените грандиозни усилия новопристигащите да не получават важна за тях информация ?
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
filipne, ти си безнадежден случай и няма смисъл да ти се обяснява каквото и да било. Като малко детенце си, сякаш сега откриваш света за себе си и си много горд и се радваш на всяко откритие. Но отстрани изглеждаш смешно и глупаво, пич, ама не го схващаш и няма да го схванеш то е ясно.
Конкретните неща, детайлите са различни навсякъде и те са неизвестното в началото, а общите принципи и правила важат навсякъде. Аз и в Австралия да отида, или в която и да е било друга точка на света, пак ще се оправя без проблеми защото знам правилата за интеграция и адаптация на ново място, които са общовалидни. И аз ти споря не за друго, а защото изкарваш че Канада е някаква особена дестинация и тук нещата стават по много по-различен начин, който едва ли не само ти си открил какъв е, а това не е така.
Конкретните неща, детайлите са различни навсякъде и те са неизвестното в началото, а общите принципи и правила важат навсякъде. Аз и в Австралия да отида, или в която и да е било друга точка на света, пак ще се оправя без проблеми защото знам правилата за интеграция и адаптация на ново място, които са общовалидни. И аз ти споря не за друго, а защото изкарваш че Канада е някаква особена дестинация и тук нещата стават по много по-различен начин, който едва ли не само ти си открил какъв е, а това не е така.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
- ablood
- Обратна връзка:
Ти грешно се изрази! Не само аз, но и десетки други те бъзикат за този ти нелеп израз, чак специална тема ти отвориха, ама ти още не стопляш.filipne написа:Аз ли грешно се изразих или ти грешно ме рабра ?
Нищо се не припокрива по-добре с определението "изцепка".
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Пожарна ,калпавите работи си почнал да снимаш ,ама нищо имаш много време да ги гледаш,не бой се ще ти пращам снимки аз от Варна да не забравяш от къде си дошълFireman написа:Myha,аз и тук в Канада виждам красиви жени,от всякакъв тип,но не намирам интерес да ги снимам,виж ти имаш повече време![]()
Та си мисля за една поговорка "на калпав х.й вълната му пречи"

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Да, определено стават по доста друг начин от начина по който стават в България. От там и изненадите за неща които и твоите деца знаят.Linko написа: И аз ти споря не за друго, а защото изкарваш че Канада е някаква особена дестинация и тук нещата стават по много по-различен начин, който едва ли не само ти си открил какъв е, а това не е така.
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Кой нелеп израз бе блъди ? Вземи поне го цитирай, че става доста досадно вечеablood написа:Ти грешно се изрази! Не само аз, но и десетки други те бъзикат за този ти нелеп израз, чак специална тема ти отвориха, ама ти още не стопляш.filipne написа:Аз ли грешно се изразих или ти грешно ме рабра ?

- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Въпрос към todorovi:ablood написа:Ти грешно се изрази! Не само аз, но и десетки други те бъзикат за този ти нелеп израз, чак специална тема ти отвориха, ама ти още не стопляш.filipne написа:Аз ли грешно се изразих или ти грешно ме рабра ?
Понеже според някои стоплям бавно за това как десетки хора се бъзикат с мен, да попитам дали отварянето на темата "Нова тема ...за съветите на filipne" от вас е направено с цел "бъзикане" с някакъв "нелеп" мой израз ?
Благодаря!
Не, разбира сеfilipne написа:Въпрос към todorovi:ablood написа:Ти грешно се изрази! Не само аз, но и десетки други те бъзикат за този ти нелеп израз, чак специална тема ти отвориха, ама ти още не стопляш.filipne написа:Аз ли грешно се изразих или ти грешно ме рабра ?
Понеже според някои стоплям бавно за това как десетки хора се бъзикат с мен, да попитам дали отварянето на темата "Нова тема ...за съветите на filipne" от вас е направено с цел "бъзикане" с някакъв "нелеп" мой израз ?
Благодаря!

Аз съм против "бъзикането" като такова. Ние се стараем да направим информиран избор за нашето бъдеще. Благодаря на всички, които предоставят полезна информация в тази връзка.
Предполагам, че с имиграцията е както и с изпитите на студентите (всеки предстоящ изпит е труден, а всеки взет е лесен и повод за шеги и усмивки

- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Благодаря todorovi !todorovi написа:
Не, разбира се![]()
Аз съм против "бъзикането" като такова. Ние се стараем да направим информиран избор за нашето бъдеще. Благодаря на всички, които предоставят полезна информация в тази връзка.
Предполагам, че с имиграцията е както и с изпитите на студентите (всеки предстоящ изпит е труден, а всеки взет е лесен и повод за шеги и усмивки)
Време е ablood да си свери часовника

Докато си сверявате часовниците да разведря малко обстановкатаfilipne написа:
Време е ablood да си свери часовника

.........Обир на влак. Главатарят на бандата вика:
.........- Това е обир! Никой да не мърда! Ей сега ще оберем жените и ще изнасилим мъжете.
.........Една пътничка се обажда:
.........- Ама не се ли объркахте? Може би искахте да кажете, че ще оберете мъжете и ще изнасилите жените?
.........А тъничък мъжки гласец се намесва:
.........- Я не учете човека как се обират влакове.

Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
И колко трябва да се чака?myhata II написа:Аз така и не разбрах Пожарната каква работа иска да работи в Канада ?
Ако ще е за пожарникар или полицай ще почака бая ...
Той щото мухата знае и някога е кандидаствал хахаха
На него му дай черноморски мацки

На него му дай черноморски мацки