Здравейте отново на всички. Искам да попитам тези,които вече са изпратили вторитя комплект документи дали препопъките от бившите работодатели задължително тябва да са с актуална дата.Тaка пише в указанията на Visa Office Specific Instructions-'Original and Up-to-date letters of reference from your past and current employers' -'Updated record of employment for principal applicant (workbook and/or work contracts)' Какво сте изпратили вие?
Аз изпратих само reference letter и contracts. Трудова книжка не съм пращал. Друг е проблема как ще вземеш препоръчително писмо. Но мисля че и то трябва да са със текуща дата.
Може ли да ми пратиш линк към тия указания? Защото аз много се зверих но не можах да намеря да искат трудова книжка
То не е задължително. Там пише "and/or" - т.е. както ти е удобно. Не знам дали го има в нета, но го имаше в имейла, с който ми поискаха въпросните документи.
Аз все още не съм подала първите формуляри,но дали мога да си извадя препоръки от бивш работодател сега,със сегашна дата и да ги приложа на по-късен етап(дано ми ги поискат,де! )??? kill_u,аз черпя инфо от VISA OFFICE SPECIFIC INSTRUCTIONS, точка 7.Work Experience http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/guides/E37106.pdf