Да попитам проверявате ли си онлайн статуса,защото аз всеки ден проверявам и все ми изписва:"Моля,уверете се,че информацията която въвеждате е правилна и Услугата е активна за потребители с молба In process.....и т.н."
Аз ли не въвеждам вярно.........дали още не ми е активна молбата.....не знам ?!?
Иначе отдавна получих баркодовете......преди 10-ина дни вече ?!?
P.S. По принцип може ли да му се вярва на този онлайн статус или.........!!!
"В мечтите си хората се надяват, в живота си - очакват... Късметлиите, казват, не влизат в сметката!"
Здравей vankata_vd,
Аз се сетих да проверя моя статус след около две седмици, след като получих баркодовете. От тук https://services3.cic.gc.ca/ecas/authen ... o?app=ecas избираш Immigration File Number и след това пишеш номера от баркода и останалото е ясно. Иначе моето досие е заведено на 5.08 и е “in process”. Бях чела някъде из форума, че статуса се променя тогава, когато получиш визите.
Може би от Букурещ по- късно обявяват инфото на сайта… Досието ти би трябва вече да е заведено….
Да попитам проверявате ли си онлайн статуса,защото аз всеки ден проверявам и все ми изписва:"Моля,уверете се,че информацията която въвеждате е правилна и Услугата е активна за потребители с молба In process.....и т.н."
Аз ли не въвеждам вярно.........дали още не ми е активна молбата.....не знам ?!?
Иначе отдавна получих баркодовете......преди 10-ина дни вече ?!?
P.S. По принцип може ли да му се вярва на този онлайн статус или.........!!!
А защо си проверявате статуса? В писмото с баркодове, което получихме ние, пише, че срокът за следващата стъпка от страна на посолството е 3 месеца. И ние само си чакаме
Много добре и много бързо.Бяхме май единствените преди обед (9 часа).Кръв,урина,ренген и накрая общия преглед.В 10:30 бяхме готови.Лекарката беше млада и стабилна.Мога да ви пожелая по-скоро да получите вашите медицински.Успех!