Здравейте на всички! Искам да попитам попълвалите Schedule1,дали сте вписали и основното си образование(Elementary)под номер 10.Education.Чета,че искат да се впише само Secondary и Post Secondary оразование,но се чудех дали би било грашка,ако впишех и основното си образование! ....И още нещо по същия формуляр. Под номер 11.Personal History става въпрос.Съпругът ми е учил и работил едновременно в продължение на 3 години,и след като е завършил е продължил само да работи на същата работа.Да ги запиша ли на два отделни реда тези дейности,или да ги отделя със запетая на същия ред?!!!Хм.....май знам отговора на този въпрос,но все пак искам да видя и други мнения! Благодаря ви!!!
Milenita la Bonita написа:...искат да се впише само Secondary и Post Secondary оразование,но се чудех дали би било грашка...
Според мен ще е грешка. Първо, защото не отговаря на инструкциите за попълване и второ, защото е практически излишно - общо взето няма нищо което да заслужава внимание в основното образоание на човек, а и след като имаш по-високо се предполага че си го завършил.
Milenita la Bonita написа:...Съпругът ми е учил и работил едновременно в продължение на 3 години,и след като е завършил е продължил само да работи...
Аз писах че съм учил, макар че съм и работил през това време. Според мен става по-"гладка" историята и по-лесно проследима ако при застъпващи се дейности се посочи само тази която е била по-дълга или поне основна за момента (това в случая със съпруга ти вероятно е било ученето). И друго - доказуем ли е този стаж? Ако не е, то по-добре изобщо да не го споменавате.
[/quote]Аз писах че съм учил, макар че съм и работил през това време. Според мен става по-"гладка" историята и по-лесно проследима ако при застъпващи се дейности се посочи само тази която е била по-дълга или поне основна за момента (това в случая със съпруга ти вероятно е било ученето). И друго - доказуем ли е този стаж? Ако не е, то по-добре изобщо да не го споменавате.[/quote]
Ами работата е там,че и двете дейности са му били основни.Докато е учил през тези 3 години е И работил по една от професиите на NOC,Assistant Chef и трябва да ги запиша във формуляра и двете дейности.Обаче незнам точно как да ги подредя. Мога ли така да ги запиша? От 2001.03 до 2003.12-Studying и от 2001.12 до 2004.07 Assistant Chef на два различни реда във формуляра??!
Milenita la Bonita написа:Ами работата е там,че и двете дейности са му били основни.Докато е учил през тези 3 години е И работил по една от професиите на NOC,Assistant Chef и трябва да ги запиша във формуляра и двете дейности.Обаче незнам точно как да ги подредя. Мога ли така да ги запиша? От 2001.03 до 2003.12-Studying и от 2001.12 до 2004.07 Assistant Chef на два различни реда във формуляра??!
Би трябвало да може. Мисля че това няма толкова голямо значение, тъй като трудовият стаж и образованието така или иначе са описани на съответните места. В тази таблица по-важно е да няма пропуснати периоди от време (за които нищо не сте писали). Погледнахте ли какво ви е пратил kill_u? Той е постъпил като вас (писал е и двете дейности) и ако не греша вече чака виза. Явно неговият начин е приемлив за имиграционните.
Да kill_u,аз питам за ном 11 Personal history,BTW благодаря ти за това,че си публикувал как си попълнил формулярите си,ще е полезно за мен,и всички останали,които сега започват с процедурата! ! hadministratora,не съм оставила празни места при попълването и това наистина е по-важното за имиграционните.Ами ще го оставя така,както писах по-горе!Благодаря за отговорите и на двама ви!!!