За което ти благодаря !ivanko13 написа:filipne написа:При това той не може да бъде обвинен за "мрънкач"
А няма проблемиКой както иска да ме определя... Просто казвам как съм видял нещата за краткия си престой тука...

За което ти благодаря !ivanko13 написа:filipne написа:При това той не може да бъде обвинен за "мрънкач"
А няма проблемиКой както иска да ме определя... Просто казвам как съм видял нещата за краткия си престой тука...
...свил- недосвил поредният плик, се оказва че и теб са те свилиmyhata II написа:А така и после годинките си минават докато един слънчев ден...
Първата ми работа в Канада беше да почиствам отремонтираните уреди в един малък сервиз. След по-малко от седмица шипърът напусна, и шефит вече беше видял, че не съм за изхвърляне...filipne написа:И като как точно се появяват тези връзки? Като си работил свивач на пликове и кандидатсваш за специалист по не знам си какво си. Кой ще погледне сериозно на теб ? Като си такъв голям специалист защо си работил нискоквалифицирана работа ?ablood написа:Ако сгъваш прилежно писмата и не се излагаш по по телефона връзките се появяват от самосебе си.ivanko13 написа:... Добре де ще те вземат да сгъваш писма и да вдигаш телефона в някоя фирмичка, това обаче няма да искаш да го работиш цял живот... Поне така си мисля...
За хората с които си работил ти си оставаш свивач на пликове и мърдане няма. Другото са митове и легенди.
На нас пък за да ни олекне ,щото много ренти и имоти,натежава джоба разбиръш ли,ходиме по разни курорти,дори вече имам едно познато семейство от Бразилия имат фабрика за закачалки и се срещаме къде ли не ,я в Куба ,я на Хавай я на Карибите ,та такива ми ти работи Странджа ...Странджата написа:Линко , ами той и Филип споделя тук , за да му олекне. Кажи си Филипе , кажи си !