събиране на точките

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Re: събиране на точките

Мнение от valioiko »

blaster, добре дошъл/дошла! Вече е реално да получиш виза за 10-12 месеца! Процедурата наистина е съкратена.
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
Dimitrova

Мнение от Dimitrova »

Радвам се,че са съкратили процедурта най-сетне,но ми се струва,че малко хора знаят за това.Аз лично бих опитала след като вече имам един отказ за Квебек,но да съм честна незнам как ще се приеме това от имиграционните.Дали да опитаме?Или да подновим процедурата за Квебек?За нас е важно само да сме в Канада.Мечта ни е.
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Ако събирате точките по федералната, действайте не му мислете много!!! :!: :wink:
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Мнение от hadministratora »

Dimitrova написа:...но да съм честна незнам как ще се приеме това от имиграционните...
До колкото знам прцедурите и имиграционните закони не поставят пречка да кандидатстваш по която процедура, когато и колкото пъти искаш, стига причината за отхвърляне да не е свързана с опит за измама или нещо подобно (или по-лошо).

Чувал съм че по процедурата за Кебек има много силен субективен фактор, така че евентуално там интервюиращия би могъл да се подразни от факта че сте пробвали и преди, но това не означава че няма да ви оцени справедливо.

Действайте по която процедура ви се струва че ще стане по-лесно за вас. Имайте само предвид че федералната процедура освен че стана по-бърза стана и по-трудна - има един списък с 38 професии и ако нямате поне година стаж по някоя от тях изобщо няма да ви приемат кандидатурата.

Успех!
Dimitrova

Мнение от Dimitrova »

Благодаря за бързите отговори.Определено ще падне мислене,ще разгледаме процедурата по-обстойно и накрая ще драснем чертата.И все пак се радвам,че са съкратили процедурата нищо,че малко са я усложнили.Успех на всички дръзнали да опитат. :)
niko.78

Мнение от niko.78 »

някой може ли да ми каже какво се случва ако целият ми трудов стаж е бил в Англия, това предимство или недостатък е? А също така и бракът ми е сключен там, и дъщеря ми се роди там?
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

За процедурата, няма знзчение от къде ти е стажа, стига да можеш да го докажеш.
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
Публикувай отговор