Neka se prebroim koi ostanahme da chakame vizi

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Kali

Neka se prebroim koi ostanahme da chakame vizi

Мнение от Kali »

Zdraveite priiateli,
nie minahme medicinski kraia na mart i veche ostana da ochakvame pismoto za vizite. Znam che e rano, no napravo mi pisna da chakam nesto. Neka tezi koito sa v sastoto polozenie da drasnat po niakoi red.
Uspeh na vshichki
SAfin13

VIZI

Мнение от SAfin13 »

Моето семейство направи медицинските прегледи на 19.04.2004 год. Ние също чакаме поканата за изпращане на паспортите, макар че имаме време.
eiliev

Хора моля..

Мнение от eiliev »

Моля Ви ,
ако искате да ви бъдат полезни хората с информация, то направете минималното усилие да си сложите важните дати от процедурата в подписите си. Така принципа да поделиме/споделиме полезна информация ще бъде 100% спазен.
Успехи :beer: :beer:
10.03.2004 Изпращане DCS в Париж
02.04.2004 Потвърждение за получаване DCS
24.04.2004 Покана за Интервю в Париж
19.05.2004 Интервю в Париж---- CSQ 2 броя
10.06.2004 Изпращане--Федерална процедура
15.06.2004 Потвърждение за получаване
Аватар
sve
Обратна връзка:

Привет и от мен!

Мнение от sve »

Кали просто съм длъжен да кажа че храня искрени симпатии към вас защото сте първите хора които видях след интервюто и немога да забравя радоста си както и вас :)
По въпроса :) Аз се забавих доста (2месеца след интервюто ) и подадох док за Букорещ края на февруари.
За инфо. интервюто ми беше на 17.12.03. Печатът от букорещ е от 28.02.04. Он-лайн статуса ми in process от 07.04.04 и скоро след това получих медицински. които направих на 23.04.
Е за мен определено е рано да чакам виза. Но всяко нещо с времето си..но все пак съм на етап чакане на виза и затова се включвам смело в постинга !!!

Успех на всички и скорошно получаване на ВИЗИ :)
Аватар
Agi

Мнение от Agi »

здравейте, май наистина е малко рано, но и аз чакам писмо за виза
08.08 - изпратени DCS
12.12 - интервю
16.01 - заведено досие в Букурещ
31.03 - медицински
някой звънял ли е в МОМ да пита за резултати, аз се обадих в сряда, но ми казаха, че е още рано и нямат отговор от Букорещ за медицинските дали са ок
Аватар
sve
Обратна връзка:

!?

Мнение от sve »

Помислих малко и все пак е твърде относително да се мисли за кое е рано и за кое късно. Аз лично познавам двама души основни кандидати като единия със семайство :) които получиха супер бързо писмата за визи (1,5-2 месеца след медицински )мисля че едните медицински бяха правени февруари а преди седмици момчето си беше взел паспорта с визата :)

Така че пожелавам вие които сте минали медицински месец преди мен да си вземате вече визите че други месец и моя ред да дойде ;)
daka

Мнение от daka »

Не бързайте бе хора! Ние сме с медицински през февруари и още нямаме писмо за визи.
Gesh

Мнение от Gesh »

oste info - nie pravihme medicinski kraia na fevruari
minalata sedmica polucihme pismo( po konvencionalna posta, ne e-mail) da si pratime pasportite
uspeh na sicki!
IVO

Мнение от IVO »

Здравей Кали,
пишеш ,че чакате визи,интересуваме дали сте звъняли в МОМ след медицинските за да ви кажат ,че всичко с тях е наред?Питам ,защото и ние правихме медицински на 07.04.2004г.,но в петък онт МОМ ми казаха ,че от Букурещ не са получавали файлове с информация от 04.04.2003г.А ,иначе и ние чакаме визи ,но първо да видим как са медицинските.Успех на всички,чакащи визи! И дано по-скоро ни зарадват :D !Иво
Plamen_X

Мнение от Plamen_X »

Nie napravihme medicinskite v nachaloto na 09.2003 i chakame pismo za viza.:))))))
Kali

Мнение от Kali »

Zdraveite bratia po sadba,
I nie se obazdahme v MOM na 29.03, no ni kazaha che niama oste rezultati i da se obadim pak tazi sedmitza.
Dano barzo si poluchavame pismata. Uspeh na vsichki
jana

Мнение от jana »

Ние направихме медицинските на 23.03 и вчера- 03.05. получихме писмо от Букурещ да си изпратим паспортите. Успех на всички чакащи!!!
Бона

Мнение от Бона »

Здравейте,
Направихме медецинските на 15.03 и чакаме ...
Niki i Iva

Eto ni i nas

Мнение от Niki i Iva »

Zdravejte na vsichki, nie si pravihme med. pregledi na 20.febr., sled 2 sedmici men - Niki me izvikaha na interviu v Bukuresht za sigurnost i sled kato go preminah na 22.04. mi kazaha da chakame pismo za izpashtane na pasportite sled okolo 2 sedmoci- vse oshte chakame !!!!!!
USPEH NA VSICHKI !!!!!
Kali

Мнение от Kali »

Dnes se obadihme v MOM i ottam ni kazaha che resultatite sa zaminali za Viena na 25.04. Pravihme medicinski na 31.03. Haide dano po skoro pristigat tia pisma.
Gesh ste ni kazesh li koga sa ti izprateni resultatite vav Viena?
Chao priiateli i uspeh
Заключено