Само момиче в Канада
Re: Само момиче в Канада

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- kikolilokiko
май на въдицата се хвана рибаря

emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Муха, що не поясниш повече за тая фирма, за която говориш?
Може и на лични!
Мерси!
Може и на лични!
Мерси!

"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
? 

"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
Въдици няма,има си фирми които се занимават точно с това,отива си момичето дава 10 кинта за консултация ,и си почват по процедурата,Френска част/Английска част ,която ти е кеф,а ти скачай между самолетите с белгийски фалшиви паспорти и после ,чакай тук дела и кихай на адвокати ,па я минеш я не !!! 

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Ми сега много хора тук ме четат ,аз кифли не раздавам и реклами не правя ,но ако спомена хората и фирмата ще чуете само добри отзиви ,мисля че има и хора тук минали през тази фирма и те ще ви кажат !!!
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Ехоо, тук съм
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Муха, какви фалшиви паспорти???myhata II написа:Въдици няма,има си фирми които се занимават точно с това,отива си момичето дава 10 кинта за консултация ,и си почват по процедурата,Френска част/Английска част ,която ти е кеф,а ти скачай между самолетите с белгийски фалшиви паспорти и после ,чакай тук дела и кихай на адвокати ,па я минеш я не !!!
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Той си мисли, че дразни мене....ама майната муLusi_bg написа:А, аз да съм казвала, че искам такова нещо? Защо излишно ме дразниш? Мисля, че бях достатъчно ясна! В тоя форум май си има постоянни дразнители.

Мислех ,че си по навътре в нещата,с другарчетата с които си пишеш и разговаряш по скайпа ,не ти ли обясниха начините за идване в Канада !??valioiko написа:Муха, какви фалшиви паспорти???myhata II написа:Въдици няма,има си фирми които се занимават точно с това,отива си момичето дава 10 кинта за консултация ,и си почват по процедурата,Френска част/Английска част ,която ти е кеф,а ти скачай между самолетите с белгийски фалшиви паспорти и после ,чакай тук дела и кихай на адвокати ,па я минеш я не !!!
Ми тук 80% от първите вълни до 2000 г са рефюджита ...
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Има неща, с които не се свиква...Lusi_bg написа:Незнам дали има такава сума. Просто ме дразни не само темерутщината, а и още много неща. То да беше само едно...kikolilokiko написа:колко пари са достатъчно, за да преглътнеш темерутите в бг?
Lusi_bg, когато бях на 21, животът в България ми изглеждаше доста сив, а бъдещето ми там монотонно и нямах идея как това можеше да се промени. 2 години по-късно вече махах гащи по света и ми ставаше все по-интересно. След години стигнах до идеята, че е време да се установя, все пак, някъде...случи се това да е Канада. Бива, нямам сериозни оплаквания.
Позволи ми няколко съвета, ако целта ти е да се развиваш извън България и това да стане без да се омъжваш по сметка:
1. Чети официалните сайтове.
2. Учи английски, по-възможност и други езици, докато завършиш.
3. Пробвай да работиш някъде в чужбина, да събереш малко парички и стаж. Бригада в САЩ не е лошо. Пробвай с paid internship и J1 виза, за 12-18 месеца. Аз не бих останала нелегално след това.
4. Живей интересно и не се изживявай като великомъченик, когато си извън страната си. Младите хора от по-белите страни скиторят по света между 20 -30 год., не защото им е кофти в собствените им страни.
и т.н. ... тук много ни бива по съветите.

Успех и действай!
Валайко написа:
От тях нито дипома ще вземеш, нито ще има кой да ти издаде служебна бележка че си редовен студент следващия семестър за да ти продължът студентската виза като фалират и го затворят. Тая виза не е за 5 години. Нито ще стигнеш до момент в който да кандидатстваш за преманент резидент след като нямаш диплома от Канада.
Канада не иска африкански или други съдрани цървули завършили един семестър в фалирал колеж.
Но за това пък в колежа или университета ще са ти взели и малкото пари които имаш.
А имаш ли представа че живота, учебниците в Канада също струват пари. Един учебник е 100 и повече долара.
За една година живот като студент в Канада и учебници ти трябват поне 10 000 долара и те са отделно от таксата ( туишана за университета )
Валайко а ти имаш ли си представа че в Канада образователната система особено на тези с евтините университети и колежи е разорана нива и че такива евтини университети фалират по 10 на година.Имам доста реална представа за таксите на университетите в Канада, защото ги проучвам от около година.
А ти имаш ли си представа, че има университети, чиито такси за чуждестранни студенти са също толкова ниски, колкото за местни?
От тях нито дипома ще вземеш, нито ще има кой да ти издаде служебна бележка че си редовен студент следващия семестър за да ти продължът студентската виза като фалират и го затворят. Тая виза не е за 5 години. Нито ще стигнеш до момент в който да кандидатстваш за преманент резидент след като нямаш диплома от Канада.
Канада не иска африкански или други съдрани цървули завършили един семестър в фалирал колеж.
Но за това пък в колежа или университета ще са ти взели и малкото пари които имаш.
А имаш ли представа че живота, учебниците в Канада също струват пари. Един учебник е 100 и повече долара.
За една година живот като студент в Канада и учебници ти трябват поне 10 000 долара и те са отделно от таксата ( туишана за университета )
]
2. Уча и в момента английски, но все паксъм студентка, така че нямам много време за това
3. Не искам да ходя на едно място и после да свиквам там и да се местя. Предпочитам да се установя на едно място за да ми е по-лесно да свикна със всичко по от рано
4. Не съм казала, че парите са единственото нещо заради което искам да се махна. Мисля, че на всички ви стана ясно какви са другите причини.
5. Колкото по-млада го направя , толкова по-малко ще ме влече родината когато свикна
Alisa75 ти жена ли си или мъж?
1. Чета гиИма неща, с които не се свиква...
Lusi_bg, когато бях на 21, животът в България ми изглеждаше доста сив, а бъдещето ми там монотонно и нямах идея как това можеше да се промени. 2 години по-късно вече махах гащи по света и ми ставаше все по-интересно. След години стигнах до идеята, че е време да се установя, все пак, някъде...случи се това да е Канада. Бива, нямам сериозни оплаквания.
Позволи ми няколко съвета, ако целта ти е да се развиваш извън България и това да стане без да се омъжваш по сметка:
1. Чети официалните сайтове.
2. Учи английски, по-възможност и други езици, докато завършиш.
3. Пробвай да работиш някъде в чужбина, да събереш малко парички и стаж. Бригада в САЩ не е лошо. Пробвай с paid internship и J1 виза, за 12-18 месеца. Аз не бих останала нелегално след това.
4. Живей интересно и не се изживявай като великомъченик, когато си извън страната си. Младите хора от по-белите страни скиторят по света между 20 -30 год., не защото им е кофти в собствените им страни.
и т.н. ... тук много ни бива по съветите.
Успех и действай!
2. Уча и в момента английски, но все паксъм студентка, така че нямам много време за това
3. Не искам да ходя на едно място и после да свиквам там и да се местя. Предпочитам да се установя на едно място за да ми е по-лесно да свикна със всичко по от рано
4. Не съм казала, че парите са единственото нещо заради което искам да се махна. Мисля, че на всички ви стана ясно какви са другите причини.
5. Колкото по-млада го направя , толкова по-малко ще ме влече родината когато свикна
Alisa75 ти жена ли си или мъж?
имаш лично съобщение!виж си пощата! 
Алиска май е мъж.ама е с раздвоение на личноста

Алиска май е мъж.ама е с раздвоение на личноста

Arranged Employment
Adaptability
по тези два показателя имам 0 точки. Иначе ги събирам 60.
Adaptability
по тези два показателя имам 0 точки. Иначе ги събирам 60.