Pameten zlaten medal po leka atletika za Canada!!!!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

Dobre Canuck, i ot men bravo za canadskite atleti !!!

Obache kakvo da ti kaja, ve4e sum v Canada, mnogo mi haresva tuk, ne si i pomisliam da se vry6tam v BG. NO !!! Az vinagi 6te sum si bylgarin.
I canadcite kakvito i shampioni da stavat ne viarvam ne6to da trypne v men, taka kakto prez 94-ta. Vseki bylgarski uspeh 6te me radva.

Kakto i naposledyk se iadosvam na neuspehite na CSKA i Litex. Vypreki, 4e za men Manchester United e nai-velikia otbor i sum si ot tiah, mnogo me e iad, 4e futbola v BG zagiva, a ni6to ne se pravi zatova.
I za da ne kajesh, 4e ne govoria i za Canada - radvam se na uspehite na Montreal Alouettes, tezi momcheta machkat nared tazi godina :). Ha da vidim sega dali se setish koi sa Alouettes???
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

A CSKA po-dobre da biaha kato tezi i na tiah sy6to 6tiah da im se radvam :

Изображение
djredhat

Мнение от djredhat »

aiaiai
sha qdesh golem boi mai kato se fyrnesh, jalko che shte propusna gledkata. Ako moje nqkoi da q zapishe i da q pusneme posle w portala !!!
Predstawqm si kak miloto nalaga keepera s tokcheto na obuwkata ...

Изображение
djredhat

Мнение от djredhat »

aaa
da ne zabrawq
koi e toq otbor Manchester ????
Sigurno sa ot nqkoe ostrowche nqkyde okolo Trinidad.
Pyk da de znam, moje i da sa spechelili minalata godina shampinoskata liga ... 8)

toq razpoznawash li go - nai-welikiq !!! 8)

Изображение

Изображение

Изображение

twa e - DGD cherwenite FORZA ROSSONERRI !!!!
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Съб Апр 24, 2004 7:56 pm, променено общо 2 пъти.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Zagryah ti ideyata Sneji i opredeleno uspya da me ubedish. i know what you mean. :lol:
Keeper-e i tvoite argumenti gi razbiram. ne vseki moja da e kato mene, da ne mu puka za bg. I az sam golyam fan na Manchester United v Angliya!
Montrealskite chuchuligi gi znam, samo che ne si padam po kanadski ili amerikanski football. Kato ne me kefi nyakoy sport, ako shte da e kanadski pak ne go gledam. Vij hokeya me kefi mnoooogo i the soccer.
Good luck na Montreal Allouettes i razpravyay kato te vpechatlyat, shte im otrpaznuvame uspehite s virtualni nazdravici s mnogo :beer: :beer: . :lol:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Заключено