Какво имаш в предвид? Че това са ми кафетата на година....получаваш безплатно заем от 2000 долара на година...

Има ли други идеи?
Какво имаш в предвид? Че това са ми кафетата на година....получаваш безплатно заем от 2000 долара на година...
Тока да - плащам го от сайта на банката, интернета също (защото не ща да им давам номер на кредитна - и може би съвсем необосновано). За телефона обаче съм им дал и те ми пращат щастливи писма всеки месец колко са си изтеглили. Застраховката я плащам веднъж годишно от кредитна карта. Дотук две транзакции на месец. Кеш почти никога не тегля.mborodin написа:Ток, телефон, самата кредитна карта ако е една (което рядко се случва), интернет, минимум една застраховака (автомобилна, жилищна и т.н.). Трудно се бяга от тези транзакции.optics написа:Пет долара може и да са нищо, но защо да ги даваш като може и да не ги даваш.teomat.com написа:5$ е обслужването на сметката на месец без значение колко пари имаш вътре (може и 0$) като имаш 17 операции (плащания) безплатно.
А впрочем ако човек си ползва кредитната карта (по възможност с екстри) операциите с дебитна/теглене кеш могат да паднат до 1-2 на месец а понякога и нула.Ако ми кажеш как да ги направя по-малко от 4-5 си супер.
I am not able to beat the CIBC offer. If you have free banking and are comfortable with the minimum balance held in your account at this time it is the best offer for you.