totev написа:хей Калесин, за кой се мислиш че да използваш "В Канада риба няма" ааа тук патентни такси се плащат
я бързо кажи откъде си го чувал, да не се видим в съда за дребни искове
Ако може извънсъдебно да се споразумеем, предлагам да платя в бири за авторските права Ако не си съгласен на бири, предполагам, че работата ще се оправи с много бири ,:D
Ей това последното което написа Памела аз го тръбя от години на ред ,но постоянно ме трият и ме трият.
А това смешното жълто дървено бунгалце така наречената къща с двете тоалетни от покрайнините на покрайнините на Монтреал ли е.
Това е "КЪЩАТА" (пиша с големи букви не случайно) на ...няма да казвам на кой ,че да не издавам лична информация а
от долу е и самият той(ама кой е пак няма да казвам...) а къде е къщата?в престижно предградие(град) на Монреал...няма лошо щом си я харесва но да прокламираш колко си напред с матеряла когато живееш в "КЪЩАТА"е просто смешно...
Значи викаш ,че КЪЩАТА и тоя бабанко с увисналите рамене от снимката са преплетени в някаква заимна зависимост.
ОК и аз няма да питам по вече за да не се възприема от моя страна като нахално любопитство.
gazara написа:... а къде е къщата?в престижно предградие(град) на Монреал...няма лошо щом си я харесва но да прокламираш колко си напред с матеряла когато живееш в "КЪЩАТА"е просто смешно...
Още един заблуден, мислещ, че да живееш в предградие е нещо престижно и трябва да си напред с материала.
Всъщност всеки обикновен човечец може да си го позволи, стига да му харесва.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.