събиране на точките

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
maioka

събиране на точките

Мнение от maioka »

ако съм на границата на точките, мога ли да разчитам да получа допълнително точки по време на самото интервю или всичко трябва да е изчислено предварително
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Re: събиране на точките

Мнение от valioiko »

Разчитай на точките, които събираш само на документи. Вероятността да те извикат на интервю е нищожна. Интервю по федералната процедура няма от няколко години насам.
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
maioka

Мнение от maioka »

valioiko написа:Разчитай на точките, които събираш само на документи. Вероятността да те извикат на интервю е нищожна. Интервю по федералната процедура няма от няколко години насам.
Благодаря, че ми отговаряш, но как така няма интервю?
Ти откъде имаш толкова информация, че аз явно не търся на правилното място?
Вече съвсем се обърках
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от kill_u »

Повярвай му.
Наистина няма интервю.
Аз вече минах медицинските по тази нова процедура, за интервю не съм чул. Просто бях waived за интервю и ми писаха, че трябва да представя медицински.
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Мнение от hadministratora »

maioka написа:...но как така няма интервю? Ти откъде имаш толкова информация...
Като начало от много време не се е чувало някой да е ходил на интервю по федералната процедура (поне аз не съм чувал). В описанията и гайдовете също не съм срещал да пише за интервю. Ти къде търсиш информация и къде откри че има интервю? Сигурния източник е един - сайта на CIC. На тази страница пише кой може да кандидатства, а на тази пише как се кандидатства.
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Мнение от hadministratora »

kill_u написа:...Просто бях waived за интервю...
Какво ще рече това?
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от kill_u »

Ами така се бяха изразили.
Изображение
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

Значи че са заобикололи интервюто и за него такова няма да има. За страни като Индия, Шри Ланка и подобни, интервютата са редовни.
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

valioiko написа:Значи че са заобикололи интервюто и за него такова няма да има. За страни като Индия, Шри Ланка и подобни, интервютата са редовни.
Не ми се рови из речниците за точен превод, но мисля че в случая "waived" би трябвало да се се тълкува като - "отказвам се от дадено право", т.е. имиграционните са се отказали от това да го викат на интервю.

Вальо, от къде ти е информацията че за страни като Индия, Шри Ланка и подбони интервютата са редовни? Питам, защото имах колега индиец който беше дошъл в Канада без интервю.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

:shock: Лелее ,само по документи ли вече ?!? :lol:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от kill_u »

myhata II написа::shock: Лелее ,само по документи ли вече ?!? :lol:
Муха ти по федералната ли си получил виза?
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

Koko написа:
valioiko написа:Значи че са заобикололи интервюто и за него такова няма да има. За страни като Индия, Шри Ланка и подобни, интервютата са редовни.
Не ми се рови из речниците за точен превод, но мисля че в случая "waived" би трябвало да се се тълкува като - "отказвам се от дадено право", т.е. имиграционните са се отказали от това да го викат на интервю.

Вальо, от къде ти е информацията че за страни като Индия, Шри Ланка и подбони интервютата са редовни? Питам, защото имах колега индиец който беше дошъл в Канада без интервю.
Зная от чуждестранните форуми. Там постоянно говорят как ги викали на интервю, а тези, които не ги вакат се кефят, че са ги пропуснали.
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

Koko написа: Не ми се рови из речниците за точен превод, но мисля че в случая "waived" би трябвало да се се тълкува като - "отказвам се от дадено право", т.е. имиграционните са се отказали от това да го викат на интервю.
Е това е смисъла, де!

Иначе практиката е такава поне от октомври 2007... :D
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"