Здравейте!
В шок съм от резултата на анонимния онлайн тест. Попълвах го сигурно 50 пъти и все ми дава недостиг на точки. Има ли смисъл да подаваме документи до Виена. Някой преживявал ли е подобно разочарование? Моля ви за съвет!
По различен начин ли? Така или иначе това е в реда на нещата - за това има система и тя разделя хората на такива, които отговарят на определени критерии и такива, които не отговарят. Аз търсих веднъж критериите, по които се изчисляват точките за Кебек, за да си ги сметна сам, но така и не успях да ги открия.
Направи си excel-ска таблица, направи си точките за селекция по фактори/образование,стаж,години ...../ сложи му една SUМ формула и смятай колкото си искаш.....................това е най-точното ,а тези он-лайн тестове са бош лаф малко.........
Не винаги са точни ,да знаеш ?!?!
Поздрави,ВАНКАТА
"В мечтите си хората се надяват, в живота си - очакват... Късметлиите, казват, не влизат в сметката!"
grace, ти последно сама ли искаш да кандидатстваш или сте двама?
grace написа:Благодаря!
Като си изчислявам точките сама нещата са по-добре и има шанс! Но не знам във Виена как ще изчисляват...
освен това, ние също сме направили както ти е предложил vankata_vd - таблица с формули в Excel и всичко е ок.
междудругото, ако си от Русе, ела на следващата ни среща и всичко ще ти стане по-ясно
... САЩ или Канада?
Решено е - USA, идвамееее!
Летим на 17 март 2011
Las Vegas, пази се!!! НАПРАВИХМЕ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР! Тук все повече ни харесва!!! http://www.youtube.com/watch?v=YqlQS5CC" onclick="window.open(this.href);return false; ... r_embedded
ние сме двама, но губим много точки за възраст. Там ни е проблема. Когато аз ръчно изчислявам точките нещата са по-добре. А на теста - тотално отрязване и незнам точно колко точки не ни достигат.
Искам да питам дават ли се точки за сертификати и трудовия стаж брои ли се изобщо ако не е по професия от категория А до С?
Благодаря предварително!