Bьпрос за додж караван
-
Bьпрос за додж караван
Решил сам да си купувам караван между 2001-2004 .Знам за проблем сьс скоростите какво трябва да гледам като купувам .Бюджета ми е около $4000.Мерси за сьветите.
Re: Bьпрос за додж караван
http://www.auto123.com/en/car-reviews/u ... 95958&pg=2
аз имам 2002 Караван... купен преди 3 години и нещо...
за мен минивана е незаменим за семейна кола... събира много багаж - всякакви детски колички, колела, маси, столове, баби, тъщи и т.н..
. вози много меко също..
аз имам 2002 Караван... купен преди 3 години и нещо...
за мен минивана е незаменим за семейна кола... събира много багаж - всякакви детски колички, колела, маси, столове, баби, тъщи и т.н..

Everyone should believe in something -
I believe I'll have another drink.
I believe I'll have another drink.
Преди време търсихме Додж Караван, направи ми впечатление че на повечето картера на скоростната кутия е омазнен, то от това май тръгват проблемите със тях, та гледай поне картера и да е сух 

- ablood
- Обратна връзка:
Това са легенди от всезнайковци. След 2001 трансмисията е съвсем различна и много по-здрава.stefan1970 написа:Знам за проблем сьс скоростите...
Аман от универсални специалисти.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
"Доджа"/миниван/ си е яка машина. 

Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Ееееей , тия акули от GM къде дремят бре , явно са много ангажирани с оцеляването , нооо , когато компанията се отърси от пепелта на рецесията и полети като птица Феникс ! Аааах тогава, с нови идеи и концепции , устремени към бъдещето ще продължат славната история на семейното автомобилостроене с новият красавец , ванът на бъдещето - DODGE ABLOOD !!!
Това Додж Караван е най реднешката възможна кола.Карат я предимно селяните тука.Ако толкова искате миниван има Мазда ,Тойота и Хонда,или може и някакъв джип,те също са големи коли.Все пак в животът ви трябва да има и някакъв стил ,защо все се тикате в стила на бедняците.
-
Не бе какче , каравана може да си е удобен и достъпен ван , ама под път и над път да го хвалиш , все едно си яхнал кайен , е банално става! Същата работа , като (имаше един член на форума , може и да не си чувала за него) Батката и неговия форд фокус!
Ами той Фокуса не е хубава кола ,аз не съм привърженичка на тази марка,но МЛа е нещо друго,от както съм се качила на него разбрах какво са искали да кажат хората които твърдят ,че на света има само две марки коли -Мерцедес и всички останали.
ами може би хората не могат да си позволят японска кола..Това идвало ли ти е на ума?Alisa75 написа:Това Додж Караван е най реднешката възможна кола.Карат я предимно селяните тука.Ако толкова искате миниван има Мазда ,Тойота и Хонда,или може и някакъв джип,те също са големи коли.Все пак в животът ви трябва да има и някакъв стил ,защо все се тикате в стила на бедняците.
Ами щом имат пари да изплащат ипотека,а не да живеят под наем значи имат възможности и за нещо по различно,но явно това им е стилът.
Колко продавахте вашия ?Alisa75 написа:Ами той Фокуса не е хубава кола ,аз не съм привърженичка на тази марка,но МЛа е нещо друго,от както съм се качила на него разбрах какво са искали да кажат хората които твърдят ,че на света има само две марки коли -Мерцедес и всички останали.

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аз имам Караван 2004 и го имам от миналата година .Доволен сьм от него ,голяма и удобна кола .Проблемите с трансмисиите са на Каравани произведени през 1995 и тоя проблем Краислер си го признава .Аз имах Караван 1991 на които трансмисията на 305К превключваше перфектно.зависи как се експлотира колата .Друг дефект на Караваните след 1996 е изгниването на местата кьдето се закрепват предните амортицьори кьм купето.И това е пьрвото нещо което гледам на такава кола .Като цяло 3.3 и 3.8 литровите двигатели са доста по надежни от трансмисиите .Като гориво не сам си давал труд да го засичам колко харчи ,боли ме х.... колко харчи ,важно на мен да ми е удобно.Но за мен не е кола само за каране в града .Изках аз да си взема Гранд Караван с дискови спирачки на всички колела и кожен салон ,ама тербеше да се рьснем с повече кинти ,а аз сьм скрьндза ,та си останах с стандартната база .Ако може да дадеш повече кинти си вземи по нов и на по малко километри.stefan1970 написа:Решил сам да си купувам караван между 2001-2004 .Знам за проблем сьс скоростите какво трябва да гледам като купувам .Бюджета ми е около $4000.Мерси за сьветите.
THE LAST LINE OF DEFENSE
На тебе, като стила ти е много висок защо си продаваш возилотоAlisa75 написа: Това Додж Караван е най реднешката възможна кола.Карат я предимно селяните тука.......явно това им е стилът.

Какво му спамиш на човека темата, явно се интересува от Dodge а не от МЛ.
Аз също се интересувам за Додж Караваните, така че ако има собственици на такива автомобили нека пишат за плюсове и минуси.
Early awoken chicken early sings (Рано пиле рано пее)

- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Имам 2-ма познати, които имат Додж Караван. Единият е в Канада, другият е в България. И двамата казват, че не биха карали друг автомобил. Семейни са и двамата. Аз не съм карал, не съм имал и нямам впечатления. А това да кажеш, че Каравана е реднешка кола е все едно да кажа, че Мерцедеса е мутренска.
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков