Здравейте,ние със съпругата ми сме нови тук и също като вас искаме да имигрираме.Другата седмица мислим вече да изпращаме документите към Виена,но най-големият ни проблем е езика.Никъде няма курс в момента,търсим от 2 месеца,звънях във всички възможни училища в Русе и всички казват,че имат по3-4 желаещи,което е малко за група и варианта остава"на есен",а това е късно за нас защото започваме от нулата.Моля,ако има желаещи от вас да започнат възможно най-скоро или,ако някой знае нещо по въпроса и може да ни помогне с инфо да пише.
Благодаря предварително!
Френски език в Русе - наболял проблем
- hadministratora
- Хабсурден
Re: Френски език в Русе - наболял проблем
Подпитах за кадърен преподавател по френски моя приятелка, която знае много добре този език и тя ми обеща да ми даде координати. Когато (ако) ги получа ще споделя с вас. До колкото разбрах въпросната дама имала езикова школа и преподавала и на индивидуални частни уроци. Малко търпение само....
- hadministratora
- Хабсурден
Имам координатите на въпросната преподавателка!
Моля всички които искат да учат френски в Русе да ми пишат на лично съобщение със следното инфо:
- имате ли и какви изкарани курсове до сега
- приблизително ниво не което сте в момента
- какво ниво искате да постигнете
- за колко време трябва да го постигнете
Аз ще се чуя с нея и ще уговоря някакъв начин да я запозная с групата, а останалото е въпрос на време и организация от ваша страна. С повече късмет може да успея да я доведа на следващата среща
П.П.: Простете, че така отцепнически пиша за групата по френски в трето лице, но аз няма да се възползвам от възможността да уча френски точно сега.
Моля всички които искат да учат френски в Русе да ми пишат на лично съобщение със следното инфо:
- имате ли и какви изкарани курсове до сега
- приблизително ниво не което сте в момента
- какво ниво искате да постигнете
- за колко време трябва да го постигнете
Аз ще се чуя с нея и ще уговоря някакъв начин да я запозная с групата, а останалото е въпрос на време и организация от ваша страна. С повече късмет може да успея да я доведа на следващата среща

П.П.: Простете, че така отцепнически пиша за групата по френски в трето лице, но аз няма да се възползвам от възможността да уча френски точно сега.
привет,аз съм завършила френска паралелка в езиковата гимназия и мога да кажа ,че в Русе няма по-добър препоавател от Снежана Ганчева.Можете да и намерите координатите и да се поитересуате дали все още дава частни уроци по френски или води някъде куросве.ще останете много доволни от подготовката и начина на преподаване.За мен т е и си остава номер 1
Здравейте на всички, ние сме две нови двойки от Русе - кандидат канадци. Ще започваме да учим френски.Търсим информация за училища или частни учители. Който знае нещо, да помага. Звънях на http://www.Sityschool.bg" , но никой не вдига. Дали организират още курсове? Ще сме благодарни на всички, които се включат с някаква информация по въпроса.
16.06.2011-Виена
14.02.2012-accusé
08.04.2013/13,30-интервю - изчакване
23.05.2014 - сертификати
11.06.2014 - Сидни, Нова Скотия, получени на 18.06.2014
09.09.2015г. - медицински изследвания
21.10.2015г. - получени визи
19.07.2016г. - полет за Монреал
14.02.2012-accusé
08.04.2013/13,30-интервю - изчакване
23.05.2014 - сертификати
11.06.2014 - Сидни, Нова Скотия, получени на 18.06.2014
09.09.2015г. - медицински изследвания
21.10.2015г. - получени визи
19.07.2016г. - полет за Монреал
bond007
Писах ти на лични.
Писах ти на лични.
Здрасти Бонд007 прочетох съобщението ти.Учуден съм,че нищо не си получил ма тъй е с новите технологии
в общи линии ти пуснах номера на тела си сега отново ти писах на лични.Обади се ако искаш имам информацията която ви интересува.Ако пак се е прецакало нещо
ако искаш ти ми пиши товоя аз поне ти получавам съобщенията