Среща в Русе!
Re: Среща в Русе!
hellstorm непременно се обадете, като сте в Русе. Със сигурност ще има какво да се научи от вас.
Силно съм изненадан колко Русенци са минали, минават и ще минат по процедурата?!!! Нещо става в тая държава...
Силно съм изненадан колко Русенци са минали, минават и ще минат по процедурата?!!! Нещо става в тая държава...
Първи урок по френски 18.06.2009
Подадени док. към Виена 29.09.2009
Акюзе 30.10.2009
Писмо TEFAQ 18.01.2010
Акюзе 30.10.2009
Писмо TEFAQ 18.01.2010
Ехо, Русенската група! Ще се събираме ли следващата седмица?
Акюзе 30.10.2009
Писмо TEFAQ 18.01.2010
Акюзе 30.10.2009
Писмо TEFAQ 18.01.2010
Здравейте,аз съм нов във форума и ние със съпругата ми също си подготвяме документите за Виена,но имаме някои въпросителни относно документите,а също и ще е добре да присъстваме на една от срещите,които организирате,так че когато има такава бройте още 2-ма.
Другата седмица мислим вече да изпращаме документите към Виена,но най-големият ни проблем е езика.Никъде няма курс в момента,търсим от 2 месеца,звънях във всички възможни училища в Русе и всички казват,че имат по3-4 желаещи,което е малко за група и варианта остава"на есен",а това е късно за нас защото започваме от нулата.Много ще съм благодарен,ако някой знае нещо различно и може да ни помогне с инфо.
Благодаря предварително!
Другата седмица мислим вече да изпращаме документите към Виена,но най-големият ни проблем е езика.Никъде няма курс в момента,търсим от 2 месеца,звънях във всички възможни училища в Русе и всички казват,че имат по3-4 желаещи,което е малко за група и варианта остава"на есен",а това е късно за нас защото започваме от нулата.Много ще съм благодарен,ако някой знае нещо различно и може да ни помогне с инфо.
Благодаря предварително!
- hellstorm
- Обратна връзка:
Понеделник си идваме в русе ако има среща бройте и нас 2-а.
Относно курсовете по френски личното ми мнение е,че е много по добре индивидуалните уроци
с добре квалифициран преподавател. Ученето в дори и малка група особенно в началото не ми се вижда успешно.
Лично аз в началото използвах индивидуални уроци в езиков фирма, като в последствие продължих с много добра учителка по същата система- използват или CAMPUS или PANORAMA.
Но както и да е в Русе ще си говорим.
Good Luck&Have Fun
Относно курсовете по френски личното ми мнение е,че е много по добре индивидуалните уроци
с добре квалифициран преподавател. Ученето в дори и малка група особенно в началото не ми се вижда успешно.
Лично аз в началото използвах индивидуални уроци в езиков фирма, като в последствие продължих с много добра учителка по същата система- използват или CAMPUS или PANORAMA.
Но както и да е в Русе ще си говорим.
Good Luck&Have Fun
Je respecte ton avis, mais c'est pas le mien donc c'est pas le bon.
-
- Обратна връзка:
Русенската група нещо позамря 

DCS- Виена - 12.10.2009 г.
ПОЛЕТ-София-Мюнхен–Монреал-25.03.2012г.
Няма такова нещо, русенската група не е заспала!
Дата за следващата среща - 27 юли 2009 (петък), място - заведение Приятели или Мястото, час на срещата - 19:00.
Нека всички да пишат дали са им удобни мястото и времето.
Предложил съм две заведения, в които вече са провеждани срещи и се е видяло, че стават. Ако има други предложения - тук, във форума.
Очакваме ви!
p.s. arminad ако и този път не дойдат ще бъдат глобени две бири!

Дата за следващата среща - 27 юли 2009 (петък), място - заведение Приятели или Мястото, час на срещата - 19:00.
Нека всички да пишат дали са им удобни мястото и времето.
Предложил съм две заведения, в които вече са провеждани срещи и се е видяло, че стават. Ако има други предложения - тук, във форума.
Очакваме ви!
p.s. arminad ако и този път не дойдат ще бъдат глобени две бири!

Акюзе 30.10.2009
Писмо TEFAQ 18.01.2010
Акюзе 30.10.2009
Писмо TEFAQ 18.01.2010
-
- Обратна връзка:
Аз да попитам ,че нещо не разбрах датата 27 юли не се пада в петък, последно в петък ли ще е срещата или на 27 юли (понеделник).А и hellstorm са си тук в понеделник (20 юли) и ще е хубаво да се видим и с тях ,защото ще може много да научим.Да ги "хванем" преди да са излетяли.Може да направим срещата на 20 юли в понеделник.Часа и мястото може да са същите или различни зависи от всички .Давайте пишете!
На клавиатурата 7 и 4 са едно до друго... ама как пък съм си сбъркал два пъти?
Наистина имах предвид 24 юли - петък. И аз мисля, че е полезно да се срещнем с hellstorm, но те казват, че ще бъдат тук следващата седмица и аз предположих до петък. А пък и петък е последен работен ден и човек може да се отпусне на бира без да бърза.
За мен и жена ми общо взето деня и часът не са толкова фатални, нека който има някакви ангажименти за следващата седмица да пише за да се съобразим с него.
Наистина имах предвид 24 юли - петък. И аз мисля, че е полезно да се срещнем с hellstorm, но те казват, че ще бъдат тук следващата седмица и аз предположих до петък. А пък и петък е последен работен ден и човек може да се отпусне на бира без да бърза.
За мен и жена ми общо взето деня и часът не са толкова фатални, нека който има някакви ангажименти за следващата седмица да пише за да се съобразим с него.
Акюзе 30.10.2009
Писмо TEFAQ 18.01.2010
Акюзе 30.10.2009
Писмо TEFAQ 18.01.2010
-
Здравейте на мен ми е удобно и 20.07 с известни компромиси и 24.07 и 27.07 2009г. така че когато кажете и където кажете
Този път обещаваме да сме на линия. Предишният път се объркаха нещата и неможахме да дойдем. Но този път ще се постараем, където и да е. Поздрави от нас!!
Може ли на Мястото
аз ще мога да дойда след 7 часа на 24 юли.

аз ще мога да дойда след 7 часа на 24 юли.
ихаааа, колкото мнения, толкова и предложения за датата на новата среща!
хайде, тези, които работите на смени и сте зависими по някакъв начин от работата си, се уточнете, а ние с Phill ще се съобразим за датата и мястото с вас. не забравайте като правите резервация да броите 2 места за нас с Phill
хайде, тези, които работите на смени и сте зависими по някакъв начин от работата си, се уточнете, а ние с Phill ще се съобразим за датата и мястото с вас. не забравайте като правите резервация да броите 2 места за нас с Phill

... САЩ или Канада? 
Решено е - USA, идвамееее!
Летим на 17 март 2011
Las Vegas, пази се!!!

НАПРАВИХМЕ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР! Тук все повече ни харесва!!!
http://www.youtube.com/watch?v=YqlQS5CC" onclick="window.open(this.href);return false; ... r_embedded

Решено е - USA, идвамееее!
Летим на 17 март 2011
Las Vegas, пази се!!!

НАПРАВИХМЕ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР! Тук все повече ни харесва!!!
http://www.youtube.com/watch?v=YqlQS5CC" onclick="window.open(this.href);return false; ... r_embedded
- hellstorm
- Обратна връзка:
Аз съм в Русе утре понеделник. По някое време четвъртък или петък ще се прибирам до Варна да си потвърдя резервацията за самолетните билети и пак идвам в русе. Ако съм в града по време на срещата бройте още 2-а.
-
- Обратна връзка:
Нека всички, които имат възможност и желание срещата да бъде в ПЕТЪК-24.07 от 19:00ч[/b], да потвърдят присъствието си и да уговорим заведението!
hellstorm, вие в петък дали ще имате възможността да присъствате?

- hellstorm
- Обратна връзка:
По принцип да. Дори и да съм в Варна този ден ще се прибирам с 16 часа автобуса така че 19 горе долу ще съм в Русе.
Може просто да позакъснея докато намеря заведението.
Може просто да позакъснея докато намеря заведението.