valioiko написа:... Жалкото е, че е много съпа тази услуга.
Защо не изплюете камъчето? Все се намира някой да подхвърли тук таме, че има възможност за намиране предварително на работа от тук. Но де факто никой не казва как става това и какво трябва да се направи?
Хайде удрям го на МОЛБА!!
МОЛЯ този който знае такава възможност, а именно да бъде намерена по някакъв начин работа предварително за Канада да каже.
Ако става въпрос за оферти не се хабете вече имам опит с едни такива глупости.
Говоря за конкретно сключване на договор с работодател преди още да е издадена визата?
Е акаво има толкова - какво камъче трябва да се излюва- от самолет е ясно - има хора (фирми )дето стрщу заплащане ще ти осигурят нужните док.
В случая заинтересования е кандидата така че тои плаща целия масраф а тои не е малкък щото посредника иска кинти -достатъчно много - и работодателя и тои - както ти я казал съфорумника а и аз също поддържам това мнение след 6 посещения в Канада - там на никои не си му притрябвал ,има си всякакви хора ,в 99,9% работодателя не е на зор та да се впрегне чак да наема некои си от некаква забутана държава - така че едниствената движеща сила е да се плати и то доста.
bp_de написа:
Е акаво има толкова - какво камъче трябва да се излюва- от самолет е ясно - има хора (фирми )дето стрщу заплащане ще ти осигурят нужните док.
E като е ясно от самолет би ли ми казал поне едно име на такава фирма?
bp_de написа:
E като е ясно от самолет би ли ми казал поне едно име на такава фирма?
Ами кат напишеш в гугъла -канада +имиграция и ще си намериш.
Сега да не почнеш ..ама то не е сигурнно ,много е скъпо и така нататък...мисля че си с достатъчно сиво за да разбереш че таква сделка си е нелегална и следователно сигурно няма.