С някои вече съм си писал във форума с други не, затова сега ще обединя информацията от различните разговори.
Първо да кажа за нас, че ние сме абсолютни новаци в процедурата. То там долу се вижда

Второ, както всички вас, така и ние имаме нужда от информация, от много информация.
Четох във форума за сбирки на групи от Бургас, Варна, В. Търново и радващото е, че там много от хората са вече бивши кандидат имигранти и настоящи жители на Канада. Особено ми хареса търновската група, но там има останала само една двойка, която изчаква резултат от интервюто. Дано резултата да е сертификат!
Писах вече за наблюдението си, че има не една двойка от Русе с отказ. Не вярвам ние тука да сме по-калпави от останалите. Просто нещо не го знаем или някой някъде се подвел или е бил подведен. За да излезнем от тази черна серия ще трябва да обменяме информация. Има много неща, които рефлектират върху интервюто още преди самото то да е започнало.
За самата среща нека всеки да пише кога и къде му е удобно. За да се сложи някакво начало на разискването аз предложих срещата да бъде тази седмица до сряда включително, в механа Чифлика или на Мястото.
Не се налагам с този ден сряда - просто ние много пътуваме и знаем как можем да разполагаме с времето си само за текущата седмица. От наша страна ще можем да обявим възможностите ни за среща за следващата седмица в понеделник. По принцип ако сме в Русе, всеки ден след 19:00 часа е удобно за срещи. Така, че давайте и вие предложения - и за мястото и за времето на срещата.
Ще се радвам да се видим на

Нека всеки се чувства поканен - и тези, които сега започват, и тези които са в края на процедурата и тези, които имат отказ. Всяко мение и информация са важни. Излишен опит няма!