Ако ви липсват тортите ,които сте яли в България ми се обадете.Правя почти всички видове торти-гараш, медена, сметанова , с маслен крем, баварска, шоколадова, пайове и кремове и др.....
Украса според желанието ви и физическите ми възможности
-за рождени дни и други поводи.
За контакти -Нина
тел: 514 733 6577 Cote st Catherine, ninaniksan@gmail.com
Здравей - въпреки, че в МАЛКИ ОБЯВИ не се пишат коментари, просто не се сдържах - ТОРТИТЕ ТИ СА НАПРАВО УБИЙСТВЕНО КРАСИВИ, представям си само колко са вкусни - ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО!!!!!! При първа възможност ще се възползваме
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
Не саmо че са убийственно красиви но и невероятно вкусни..Типични български торти..все едно сте в сладкарница София ...
Опитвала съm почти всичките видове торти на Нина и някои от сниmаните торти са направени за членове на mойто сеmейство..
Уверавяm ви истинско блаженство.....
Поръчвайте...
"Ако A е успехът в живота, то тогава A е равно на x + y + z.
x е работата,
y е забавлението,
а z е да си държиш устата затворена."
Нина,благодаря ти,че допринесе за доброто настроение на празника на дъщеря ми.Тортата беше изключително красива и много, много вкусна.Имаш невероятен талант!!!Успех ти пожелавам!!!
Ваня
Присъединяваме се към всички,които харесват тортите на Нина-наистина са страхотни както на външен вид,така и на вкус.
Нина,благодарим ти и ти желаем успех!!!
Скоро поръчвахме торта от Нина и останахме много доволни.Тортата беше невероятна ,не само на външен вид,но и на вкус.Който е решил да поръчва,няма да сбърка!
Здравейте,
Благодаря на всички за милите думи и доверието. Искам само да уточня , че за да поръчате торта трябва една седмица предварително. Особено ,ако е с по -специална украса : фондан или рисувана,медена или гараш , защото трябва да поотлежат (както луканките)стават по- вкусни.