Свободни места за 17.09 за Olympic
Ние летяхме на 07.07. с Олимпик и в София ни казаха, че не можем да си чекираме багажа директно за Монреал - имало някакви нови изисквания. В Атина си го изчакахме на лентата, взехме си една количка срещу 1 евро и се качихме на автобусчето за хотела. Пътува се около 45 минути, но си заслужава преспиването - хотелът е много хубав, има безплатна вечеря и закуска, а Атина е прекрасна. Който може, нека да пътува с тази линия - няма да е разочарован.
Успех на всички.
Успех на всички.
Цените са за еднопосочен билет! Иначе наистина щеше да си е евтиния - отиване и връщане до северна Америка на тази цена!!!
А за резервациите, мисля че не е проблем да промениш името на резервацията, така че вместо за мен, да е вече за теб. като правих резервациите записаха само най-общо имената ни, а за издаване на билет ти искат май и данните от задграничен паспорт и т.н. така че не виждам проблем докато сме на резервация да правим промени. А иначе агенцията, която ми направи резервациите е много на ниво (справка - министър Шулева ползва техните услуги!) няма да правя реклама, защото форума не е за това, но който иска ще му дам адреса на агенцията. И наистина ли никой не иска да пътува на 17.09 - толкова драскахме за тези резервации, а сега изведнъж имаме в повече и така да ги оставим!

- miloto
- Обратна връзка:
Prices ot okolo 300-400$ sa za ednoposochen bilet, za 2-posochen sa malko po-skapi, ot sorta na 600-800$. Mnogo zavisi dali datite za otivane i vrashtane shte sa fixed, ako sa , togava biletat moje i da e po-evtin, ao e otvoren, togava shte e po-skap.
Mojesh da si napravish i 10 rez., niama znachenie, az imam za edin i sashti polet ot 2 razlichni agentcii, samo che sam s mominsko i familno ime, taka che ako si hitar, mojesh da si namerish mnogo evtin bilet.
Mojesh da si napravish i 10 rez., niama znachenie, az imam za edin i sashti polet ot 2 razlichni agentcii, samo che sam s mominsko i familno ime, taka che ako si hitar, mojesh da si namerish mnogo evtin bilet.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!