Искате ли да се съберем тази събота или неделя, да обменим опит, да се опознаем, да си пийнем
имам предложение за Лозата примерно в събота следобяд- към 17ч.
Какво ще кажете? Може и по ранен час.
Айде пишете, за да може да запазим маси
изпратени документи - 28.11.2008
Entrevue de sélection - 15.06.2009 - успешно
Медицински Грийнберг- 01.12.2009
визи - 03.02.2010
полет - 26.04.2010г
morgan написа:Искате ли да се съберем тази събота или неделя, да обменим опит, да се опознаем, да си пийнем
имам предложение за Лозата примерно в събота следобяд- към 17ч.
Какво ще кажете? Може и по ранен час.
Айде пишете, за да може да запазим маси
Искамеееее
Но ни е много далече за съжаление
Весело прекарване на вас :partysmiley:
:beer2:
"В мечтите си хората се надяват, в живота си - очакват... Късметлиите, казват, не влизат в сметката!"
morgan написа:е не ви пречи да скокнете от Търново, колко е то, при нашите ГОЛЕМИ МАГИСТРАЛИ
МЕРСИ, ще пийнем и заради вас по едно :beer2:
стига да се съберем
Здрасти,morgan
Абе от Търново е и близо и далеч,но от нас от Видин си е доооста далече особенно пък с тези ГОЛЕМИ МАГИСТРАЛИ
Поздрави,Ванката
"В мечтите си хората се надяват, в живота си - очакват... Късметлиите, казват, не влизат в сметката!"
morgan написа:е не ви пречи да скокнете от Търново, колко е то, при нашите ГОЛЕМИ МАГИСТРАЛИ
стига да се съберем
Здрасти,morgan
Абе от Търново е и близо и далеч,но от нас от Видин си е доооста далече особенно пък с тези ГОЛЕМИ МАГИСТРАЛИ
Поздрави,Ванката
sorry, че съм сбъркала града, ще се поправя с една почерпка в Монреал, става ли :beer2:
визи - 03.02.2010
полет - 26.04.2010г
misirosi написа:Здр., ние сме за. Къде е тази "лоза"? И кога събота или неделя и за колко часа?
моето предложение е за събота, че в неделя ще пътувам за София.
Лозата е по пътя за Виница в ляво преди Никова къща, да поседнем отвън на "тиферич" (да си го кажем на чист български ) следобяд примерно към 15
Хайде Варненци, какво става с вас, никакви не се включвате
визи - 03.02.2010
полет - 26.04.2010г
стига да се съберем
Здрасти,morgan
Поздрави,Ванката
sorry, че съм сбъркала града, ще се поправя с една почерпка в Монреал, става ли :beer2:
Е как,бе morgan !?!
Разбира си ,че става............ааааа ракията от мен,хубава новоселска от гъмза първо качество
:beer2:
misirosi написа:вие ли ходите на уроци при мадам Анна Ненова?
Не, ние ходим на уроци при Даниела от Аспарухово :cajsi:
за сега за събота се събираме около 4 семейства, дано да станем и повече. Ще запазя маса за около 8 човека, но ако сме повече, ще ни съберат, така че заповядайде всички на по бира
визи - 03.02.2010
полет - 26.04.2010г