някой знае ли

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
tora2007

някой знае ли

Мнение от tora2007 »

Здравейте на всички.Може ли някой да ми помогне какво точно трябва да напиша мисля да пусна един емейл до ордера на счетоводителите за да ги попитам какво трябва да направя за да стана техен член.Целта на този емейл е за да покажа на интервюто че още от тук съм се интересувал по този въпрос .Ако някой е правил нещо подобно нека сподели как точно е формолирал запитването и на кой точно емейл да се изпрати.Незнам до колко успях да напиша какво точно ми трябва но дано някой ме е разбрал Надявам се някой да ми помогне
никога не се отказваме
Аватар
vankata_vd

Мнение от vankata_vd »

Здрасти!
Виж това : http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... icle&id=62

Дано да помогне........... :thumbsup:
"В мечтите си хората се надяват, в живота си - очакват... Късметлиите, казват, не влизат в сметката!"
vivatoni

Мнение от vivatoni »

Привет. Не знам дали е нужно да правиш това, което си намислил. Тук http://www.cga-quebec.org/pls/htmldb/f? ... P99_IM:486 ще намелиш достатъчно информация, която ще ти свърши работа. Казвам го от личен опит. Успех.
08.08.08 изпратени документи до Виена
11,08,08 получени във Виена
21,08,08 изпратено акюзе /но не получено/
13,10,08 покана за интервю
10,12,08 от 10 часа - интервю
.........
26,10,09 - покана за визи
kaka_dora_Luk4o

Re: някой знае ли

Мнение от kaka_dora_Luk4o »

Ако го правиш само да направиш впечатление на интервюто - няма смисъл. Я ти отговорят я не и със сигурност не това, което питаш.
По - добре сам си прочети в нета условията за приравняване на образованието, ако те питат - да видят че си информиран :D :roll:
Изображение
Sliven

Мнение от Sliven »

Здравейте,

В Квебек има три вида сертифицирани счетоводители:[b]certified general accountant[/b] ([i]comptables généraux licenciés[/i]), [b]chartered accountant [/b] ([i]comptables agréés [/i]) и [b]certified management accountant [/b] ([i]comptables en management accrédités[/i]).

Можете да пишете на някои от трите (или на всичките три) ордера по-долу, в зависимост кой ви интересува. Информация за сертифицирането може да получите от уебстраниците им. Но ако държите да покажете на самото интервю , че сте проучвали как стои вaпросът, пробвайте на посочените и-мейли. Сверих информацията по телефона преди да пусна този постинг, тъй че координатите със сигурност са тези. Подобна самоинициатива, дори да не помогне, в никакъв случай няма да навреди. Твърде възможно е да направи добро впечатление, тоест да е във ваша полза.

Успех!

Сливен

P.S. Изпратете ми и-мейл адреса си в лично съобщение, ако желаете да ви пратя трите брошури с по-подробно описание за всеки от трите вида счетоводители в PDF формат. Същите, предполaгам, може да свалите и от уебстраниците директно.

[b]The occupation Certified General Accountant requires certification in the province of Quebec:[/b]

Address: Ordre des comptables généraux licenciés du Québec
500 Place d’Armes, bureau 1800
Montreal, Québec
H2Y 2W@
Phone: 514-861-1823
Fax: 514-861-7661
[b]E-mail: ordre@cga-quebec.org
Web Site: www.cga-online.org/qc [/b]

[b]The occupation Chartered Accountant requires certification in the province of Quebec:[/b]

Address: Ordre des comptables agréés du Québec
680 Sherbrooke Street West
18th floor
Montréal, Québec
H3A 2S3
Phone: 514-288-3256 or toll free 1-800-363-4688 poste 4606
Fax: 514-843-8375
[b]E-mail: candidat@ocaq.qc.ca
Web Site: www.ocaq.qc.ca [/b]

[b]The occupation Certified Management Accountant requires certification in the province of Quebec:[/b]

Address: Ordre des comptables en management accrédités du Quebec
715, rue du Square-victoria, 3e étage
Montréal, Québec
H2Y 2H7
Phone: 514-849-1155 or toll free 1-800-263-5390
Fax: 514-849-9674
[b]E-mail: admission@cma-quebec.org
Web Site: www.cma-quebec.org[/b]
Публикувай отговор