препоръчвам автоинструктор
препоръчвам автоинструктор
препоръчвам автоинструктор - Марио
тел: 514 585 6109
аз си взех изпита благодарение на неговата помощ. Марио е много съвестен, работлив, търпелив. Той е човекът, който ще ви помогне да вземете шофьорска книжка.
при това не таксува скъпо.
тел: 514 585 6109
аз си взех изпита благодарение на неговата помощ. Марио е много съвестен, работлив, търпелив. Той е човекът, който ще ви помогне да вземете шофьорска книжка.
при това не таксува скъпо.
-
Автоинструктор
Няколко урока при Марио са много полезни преди изпита.
-
А как става тоя номер? В Онтарио за да запазиш дата, трябва да вкараш кредитна карта освен номер на шофьорската книжка иначе не можеш да запазиш. Та едва ли клиентите са му дали и номерата на кредитните си карти освен шофьорската книжкаMFC написа:Само дето може да ви се случи да плащате за нявяване на изпит.
Ползва ви номерата за запазване на дати за изпит и понякога така се насмита, че ....
![]()
Така, че имайте едно впредвид като си давате данните.

В Кебек се записва час с номера на досието ти в SAAQ. Ако не се явиш, просто получаваш по пощата фактура с дължима сума. Не можеш да вземеш нов час без да си платил дължимата сумаmiteto написа:А как става тоя номер? В Онтарио за да запазиш дата, трябва да вкараш кредитна карта освен номер на шофьорската книжка иначе не можеш да запазиш. Та едва ли клиентите са му дали и номерата на кредитните си карти освен шофьорската книжкаMFC написа:Само дето може да ви се случи да плащате за нявяване на изпит.
Ползва ви номерата за запазване на дати за изпит и понякога така се насмита, че ....
![]()
Така, че имайте едно впредвид като си давате данните.Та когато никой не се яви на датата предполагам, че гори сумата от кредитната карта, която е използвана при запазването.

MFC Пуснато на: Вто Май 19, 2009 1:58 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Само дето може да ви се случи да плащате за нявяване на изпит.
МFC,мисля ,че вече се извиних за недоразумението. Още повече,както знаеш, глобата,която получи я платих аз. Опитвам се да помагам на хората,но стават и грешки...за които си плащам.А за намирането на рандевута пари не взимам.......само после плащам...
--------------------------------------------------------------------------------
Само дето може да ви се случи да плащате за нявяване на изпит.
МFC,мисля ,че вече се извиних за недоразумението. Още повече,както знаеш, глобата,която получи я платих аз. Опитвам се да помагам на хората,но стават и грешки...за които си плащам.А за намирането на рандевута пари не взимам.......само после плащам...