Ти ако мислиш че в Канада няма стакмистика си в огромна заблуда.valioiko написа:Коя стакмислика?
Има не ами ... има и то бая голяма.
Айде престани и ти с твоите мини борси! Като е толкова зле работата и има безработица в Канада, какъв го търсят "вички от Канадските фирми" в Германия и защо не си търсят хора на мястно - хем по-лесно, хем по-евтино?!?!?bp_de написа:На последнота мини трудова борса тука в немско вички от Канадските фирми с които говорих казаха че работата е много зле и на зле отива....
Very good question !hadministratora написа:Айде престани и ти с твоите мини борси! Като е толкова зле работата и има безработица в Канада, какъв го търсят "вички от Канадските фирми" в Германия и защо не си търсят хора на мястно - хем по-лесно, хем по-евтино?!?!?bp_de написа:На последнота мини трудова борса тука в немско вички от Канадските фирми с които говорих казаха че работата е много зле и на зле отива....
Хайде тогава заедно с мухата хващайте самолета към тези по-развити страни, или към БГ!prace написа:Аз не го казвам на Вальо. Аз споделям впечатления от Канада. Дойдох преди 9 месеца и имах съвсвем друга представа за Канада. Но, да не ме разбере някой погрешно: Не сравнявам България с Канада! България може да бъде сравнявана с държави от Третият свят.
Сравнявам Канада с високо развитите икономически и социално държави и виждам колко куца.
Съвети не приемам от човек, който две седмици ни занимава с проблемите си с тоалетната чиния.ablood написа:Хайде тогава заедно с мухата хващайте самолета към тези по-развити страни, или към БГ!prace написа:Аз не го казвам на Вальо. Аз споделям впечатления от Канада. Дойдох преди 9 месеца и имах съвсвем друга представа за Канада. Но, да не ме разбере някой погрешно: Не сравнявам България с Канада! България може да бъде сравнявана с държави от Третият свят.
Сравнявам Канада с високо развитите икономически и социално държави и виждам колко куца.