Vladislav написа:Аз така профилактично да попитам, дали има някой с акюзе от февруари, защото ние сме от тогава и нямаме покана, май усещам накъде духа вятъра.
не искам да те обезкуражавам, ама много вероятно е да не ви извикат
ние вчера отказахме покана и дано ви поканят на наше място
така или иначе ви желая успех! важен е крайния резултат
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
Честито на всички новополучили покани!
Така като гледаме не се очертава много голяма бройка интервюта.Вярно,че не всички пишат тук,но пък и няма как да знаем останалите извън табличката.Това,което се набива на пръв поглед дотук:сесия от 08.06-19.06-с максимум 3 интервюта дневно./засега/
Подадени документи 29.08.2008
Accuse de recеption 04.09.2008
Entervue de selection 12.06.2009 09:00-неуспешно
Я да попитам и аз, съфорумци,
като гледам статистически-ако подадем юни докс-вероятността да ни извикат есента клони към нула. Това означава по-късно да ги подадем? Да речем юли или август-или тя следващата сесия е пролетта най-рано-така, че май няма значение дали ще е юни, юли или август?
Vladislav не се притесняваи датите за тази сесия са доста такаче те нямат изгода да не пратят поканата ви ако всичко е наред и нашите документи са от февруари и ние чакаме като вас и се надяваме да пристигнат но не се знае
Дано да получите скоро!Стискаме палци!Но явно независимо от обявените дати е възможно интервюто в Сф да е само 2 седмици.Всъщност само БГ-та ли интервюират в Сф??може другите седмици да имат административна работа в БГ или нещо друго..излиза,че независимо то обявените дати не на всички има интервюта.Вижте и тук на ден се падат най-много по 2-3,което меко казано е странно
Ясно!Събота е 06.06,логично е да започват от 08.06,което означава,че сесията не е толкова голяма,колкото беше обявена,само 2 седмици с по 2-3 интервюта нищо не е ,странна работа
Явно сме долу-горе това . Много е неубичайно според мен такава малка сесия . Явно кандидатите наистина са намаляли .Много ми е интерсно как ще ни се отрази това, че има толкова малко кандидати Надявам се последната графа от горе до долу да се допише с УСПЕШНО.
Да ви кажа честно и за нашата зимна сесия се бяхме записали малко тук,но часовете за интервюта си бяха пълни. След нас например бяха едно семейство,което не ги познавахме.Аз лично знаех за още 2 които изобщо не писаха във форума.Тъй че това не е гаранция,че сте малко....