Къде и как си перете килимите?
Къде и как си перете килимите?
Изключвам варианта собственоръчно (чувала съм че в някои магазини се давали машини под наем, ако някой се интересува). Други варианти?
- Kan_Tangra
Не си купуваме. А също и не ги цапаме.
Бтв, за да не е съвсем офтопик, сигурно за около 200$ може да се намери добра изпираща прахосмукачка. Но ще трябва пода ти да може да се мокри.
Бтв, за да не е съвсем офтопик, сигурно за около 200$ може да се намери добра изпираща прахосмукачка. Но ще трябва пода ти да може да се мокри.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Във всяко HOME DEPOT, има специални машини, които можеш да наемеш за 24 часа.С тях може да се перат килими, мокети, дивани(зависи пак от каква материя са де).Те са комбинирани, и същевременно и изсушават.Не са скъпи .
Животът не се измерва с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъхът ни !
http://scandalni.com/wp-content/uploads ... ney400.jpg
http://scandalni.com/wp-content/uploads ... ney400.jpg
Re: Къде и как си перете килимите?
Отваряш жълтите страници и от там си избираш няколко фирми, звъниш им и се договаряш с тях за заплащане и удобно за теб време.survivor написа: Други варианти?
Чувството е същото като това, когато видиш някаква трошка закупена от скрап, със залепена лепенка " BG" на задната броня и със шофьор/ка който/то постоянно бърка педала за спирачката със звуковия сигнал.Bubi написа:Ние смятаме да си ги изперем пред къщи, на площадката пред гаража и да съберем очите на съседите.
Българска работа ....
Искаш да кажеш, че изпитваш чувство на срам като видиш такава картинка? Поради що се срамиш? След като не харесваш българското, защо пишеш в този форум?analgin написа:Чувството е същото като това, когато видиш някаква трошка закупена от скрап, със залепена лепенка " BG" на задната броня и със шофьор/ка който/то постоянно бърка педала за спирачката със звуковия сигнал.Bubi написа:Ние смятаме да си ги изперем пред къщи, на площадката пред гаража и да съберем очите на съседите.
Българска работа ....![]()
![]()
Буби, аз съм виждал съседи да си перат килима на драйвуея, така както много хора си мият колите или ги пастират сами.
На теб пък какъв ти е проблема винаги? Аз съм си българка, каква да ми е работата, естествено, че ще е българска? И освен това карам кола от скрап, само дето нямам лепенка БГ, че такива като теб да не ме разпознават, че много ще ме е срам.analgin написа:Чувството е същото като това, когато видиш някаква трошка закупена от скрап, със залепена лепенка " BG" на задната броня и със шофьор/ка който/то постоянно бърка педала за спирачката със звуковия сигнал.Bubi написа:Ние смятаме да си ги изперем пред къщи, на площадката пред гаража и да съберем очите на съседите.
Българска работа ....![]()
![]()
След като им плащам безумните данъци за къщата мога да правя пред нея, зад нея и в нея каквото си поискам. Не мога да разбера защо трябва да си играя да товаря и разтоварвам 2 пъти и да нося килимите на автомивка, като мога да ги изпера пред нас за 1 час. Виж че някой кебекар прозре идеята, че не е необходимо всяка година да си изхвърля мръсния килим и да си купува нов щом може да се пере.