Въпрос за кола

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

И без това ако си струва няма да те чака една седмица. Ако още стои, значи има нещо мътно. Добрите оферти бързо се харчат.
marinero

Мнение от marinero »

Нищо лично колега, но срамота да дадеш толкова много пари за тази кола и то 2ра употреба.
Дори незнам колко може да струва нова но след като видях поста на haimana-та със снимките на модела.
Вземи по добре се разходи до Щатите и си избери една евтина кола, виждам че си във Ванкувър поне ти е близо.
Мои колеги Канадци го правят този номер и карат доста прилични европейски автомобили закупени от щатите доста по евтини.
Ако имаш кеш обаче иначе отпада.
Прекалено голяма сума си приготвил за кола, не се забивай с нещо което ще съжаляваш после, много хора ти дадоха акъл за
миниван, качи се покарай ги, пробвай ги де се вика, но не се блъскай с Hyundai, за 10 бона има много по добри коли, така
си мисля все пак. Само погледни този линк там при теб е автосалона
http://www.canadatrader.com/result/deta ... shcolumbia
Сякаш изглежда в пъти повече от този Hyundai.
Все пак избора си е твой.
marinero

Мнение от marinero »

Коли има трябва да потърсиш и да изчакаш, не се хвърляй бързо,
не забравяй че и тук пазарлъка върви, на 10 000$ кола 500$ се отбиват винаги на автосалоните може
да не искат да ти отбият от цената, но нещо друго ще измислят и пак ще стане пазарлъка ако не се съгласяват
на никой вариант са сигурни за колата че ще е продадат на тази цена ако и ти си сигурен че те кефи копувай е веднага.
Още една добра оферта, просто като вариант пред Hyundai
marinero

Мнение от marinero »

polo26

Мнение от polo26 »

Eми имаме различни идеи за колите, а и във Волвото без каквато и да е гаранция не се събира каквото искам. Видях му ширината.
Много мои познати,които разбират от коли и работят нещо свързано с това ми казват.че Huyndai след 2006 е дори по здрава кола от Хонда.Не знам доколкото са прави, но си мисля.че си разбират от работата,щом са търсени.
marinero

Мнение от marinero »

Няма проблеми, както казах ти си решаваш просто се опитах да помогна с нещо и ме заинтересува как е пазара на колите в момента, затова се разрових
Това е последното което открих http://www.canadatrader.com/result/deta ... shcolumbia
незнам дали ще те заинтересова.
Каквото си решил да си вземеш със здраве да си го караш и на чужди мнения не робувай, щом теб те кефи, пълни резервоара и газ. Другото е без значение.
marinero

Червената Mazda ще е коментираме ли?!

Мнение от marinero »

Червената Mazda ще е коментираме ли?!
polo26

Re: Червената Mazda ще е коментираме ли?!

Мнение от polo26 »

Мерси за пожеланията.Маздата отпада - защо не мога да обясня.не ч ене искам де? Всеки си има странности, нали?
А в Нисана не се събират 2 детски седалки и възрастен.
polo26

Мнение от polo26 »

А на Маздата в цената е включена 3 месеца гаранция.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

polo26 написа:А на Маздата в цената е включена 3 месеца гаранция.
Не вярвай на тези номера! Попитай дилъра какво включва гаранцията и ще останеш неприятно изненадан!
Кола от щатите? Не са чак-толкова по-евтини, че да ти покрият разходите по ходенето до там, инспекцията за канадската регистрация, бумащината и риска.
Никога не гледай оферта отпреди няколко дена, или гледана от някого преди теб! Щом не е продадена, има защо. Седи и чака балък.
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

виж тая обещана гаранция да не е само на мотора. Ако е така, няма особен смисъл от нея.

Имам и други познати, дето се хвърлиха на скъп хундай с малко километри. Вярно не създава проблеми, но не е особено приятна кола за каране.

Моя принцип е, кола с малко повече километри, но "маркова" образно казано. Тя обикновено има мегдан за още повече километри.
Возията, двигателя, лекотата на каране, всичко е различно.

А тия гаранции за 2ра ръка, никога не са ми се виждали изгодни (изключвам гаранцията на производител, когато колата е съвсем нова)

Мазда 6 и мазда 3 ги бях пробвал, като бях решил да купувам кола. Даже бях решил да си купувам такава. Не ми харесаха.

Сега погледнах - има Нисани Максима 2004 към 75000км. за 12000$
Мисля това също е интересен избор, дори да се случи без гаранция.
Обикновено са с голям двигател, но не мисля че горят чак толкова много.

Хундая не знам колко здрави са започнали да ги правят, но става въпрос за 2годишен модел. Чудя се как биха могли да предположат какво ще стане с тия коли след още 5г.

Освен това на хундая адски му пада цената. Вземеш го днес за 12, след още 2години ще е 5 хиляди.

едит:

http://www.lespac.com/detail/vehicules/ ... endre.html
Ето едно много добро камри, но от Лавал ...
2007-та новия модел 104000км за 14000$
Колата е убиец, и на ниска цена.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола