Цени на частни уроци по френски език ...
Здравйте!
Бихте ли споделили тези от вас, които ползват частен учител за подготовката си по френски език, каква е цена един урок и какво е времетраенето му (45 мин, 60 мин или повече).
Merci beaucoup!
Бихте ли споделили тези от вас, които ползват частен учител за подготовката си по френски език, каква е цена един урок и какво е времетраенето му (45 мин, 60 мин или повече).
Merci beaucoup!
-
- Обратна връзка:
Става дума за София - Аз давам по 10 лв. на 1 учебен час - 45 мин. Обикновено, на едно ходене взимам по 2 учебни часа (90 мин.) - 20 лв.
Намерих едно място, където имат страхотно ценообразуване, но местата са заети до юни... Там напр. 1 учебен час (45 мин) е 7.50 лв.
- Ако предплатиш 10 часа – 1 уч. Час – 7.00 лв. на човек
- Ако предплатиш 20 часа – 120 лв. на човек
- Ако предплатиш 30 часа – 150 лв. на човек
Дано съм те ориентирала приблизително

Намерих едно място, където имат страхотно ценообразуване, но местата са заети до юни... Там напр. 1 учебен час (45 мин) е 7.50 лв.
- Ако предплатиш 10 часа – 1 уч. Час – 7.00 лв. на човек
- Ако предплатиш 20 часа – 120 лв. на човек
- Ако предплатиш 30 часа – 150 лв. на човек
Дано съм те ориентирала приблизително

Колеги, ние ще ходим при една жена казва се Марина за 40 часа ни взима 180лв. на човек, това е цена за 3-ма или повече души.Това е фирма намира се в София и подготвят за интервюто с документите и всичко останало, обучават те на най-важните неща и като се явиш знанията ти се равняват на 10 или 11 ниво френски, поне според нея.
-
Защо сами се подценявяме..........
Има няколко добри самоучителя пробваите сами за 2-4 месеца, има десетки филми на френски, радио станции и др.,
-
Абе в провинцията е кофти
В провинцията какато вече писах нещата са супер кофти-
Възможности както и за френския са сведени до минимум
Частни уроци към училище Европа-8 евро за 45 мин, защото групи и желаещи -няма.И с много труд открих Алианца в Плевен за 45 мин- 10 лв
Карам по 4 часа седмично, ама не всяка седмица, щото или госпожата е заета или аз.
Възможности както и за френския са сведени до минимум

Частни уроци към училище Европа-8 евро за 45 мин, защото групи и желаещи -няма.И с много труд открих Алианца в Плевен за 45 мин- 10 лв
Карам по 4 часа седмично, ама не всяка седмица, щото или госпожата е заета или аз.

Спрях да мечтая в България
Здрасти gohomit, дай някакви координати и на нас ако е възможно, а и ако може всеки нека да сподели доколко е доволен от частния си учителgohomit написа:Колеги, ние ще ходим при една жена казва се Марина за 40 часа ни взима 180лв. на човек, това е цена за 3-ма или повече души.Това е фирма намира се в София и подготвят за интервюто с документите и всичко останало, обучават те на най-важните неща и като се явиш знанията ти се равняват на 10 или 11 ниво френски, поне според нея.

-
ЛИЧНО мое мнение е, че за 10 ниво трябва сериозно да учите около 1.5 - 2 години.gohomit написа:Колеги, ние ще ходим при една жена казва се Марина за 40 часа ни взима 180лв. на човек, това е цена за 3-ма или повече души.Това е фирма намира се в София и подготвят за интервюто с документите и всичко останало, обучават те на най-важните неща и като се явиш знанията ти се равняват на 10 или 11 ниво френски, поне според нея.
И отново да се вмъкна и аз в темата, ходихме около година на частни уроци в ЕЦ Галакси в София, с преподавател Дора. Като цена условията бяха супер изгодни. Много сме разочаровани обаче от учителката. Пенсионерка, която неможеше да се пречупи през новите методи на обучение, и всеки път влизаше във спор с нас. Просто защото "навремето" така се е преподавало и така ще продължава да бъде според нея.
Така че ако някой мисли да ходи там на уроци не му препоръчваме учителката поне докато не я сменят с друга. Тя ни е разказвала че преподава в още няколко ЕЦ в София пак частни уроци така че питайте за името на учителя.
Така че ако някой мисли да ходи там на уроци не му препоръчваме учителката поне докато не я сменят с друга. Тя ни е разказвала че преподава в още няколко ЕЦ в София пак частни уроци така че питайте за името на учителя.
- lonly wolf
- Изгонен от форума
Някой има ли да сподели инфо за Пловдив относно уроци по френски без Алианса там ми е ясно положението дайте някви имена и телефони ако можете......
Футбола остана единствения легален начин да си купиш негър...
-
За Пловдив с две ръце съм за Евгения Узунова - офиса и е на кръстовището на Руски и 6 септември, над сладкарница Неделя.
Тел: 0899 310 168
Прави предварителния тест, превежда ти всички документи, извършва кореспонденцията с имиграционните, да не говорим че много вещо ти подготвя кандидатурата, така че да изпъкнат качестватат ти. Тук в Монреал има доста Пловдивчани дошли с нейна помощ.
Аз като филолог за момент не съм съжалила в избора си и съм и много признателна
Тел: 0899 310 168
Прави предварителния тест, превежда ти всички документи, извършва кореспонденцията с имиграционните, да не говорим че много вещо ти подготвя кандидатурата, така че да изпъкнат качестватат ти. Тук в Монреал има доста Пловдивчани дошли с нейна помощ.
Аз като филолог за момент не съм съжалила в избора си и съм и много признателна
- lonly wolf
- Изгонен от форума
Дай някви цени и на ква възраст е жената.....не че е от голямо значение но все пак и у тях ли води уроците или другаде ?
Футбола остана единствения легален начин да си купиш негър...