Така, моля препоръчайте кола.
Изисквания :
След 2001.
Макс. цена преди таксите 9 000 долара.
Цената е съобразена с това.че ще е от дилър.
Трябва на задната седалка да се събират 2 детски седалки и среден човек - то това май е проблемът де.
Да е хубава
myhata II написа:Шевролет ОПТРА 2.0 4 цилиндьра 2006 или 2007 5000,6000 долара
Събиращ отзад 2 детски седалки + човек, а? В Оптрата малко трудно.
Пич - отговорът на този въпрос е абсолютно един - ван с 3 реда седалки. В моя случай например са 6 единични.
Мерси за отговора. Честно казано на мене ми се щеше да са всичко на един ред по ред причини,но изглежда няма шанс. Иначе предложение за конкретен модел?
потърси си един ван - Шевролет или Додж Караван. За 9К може да се купи нещо доста прилично. Огледай Кия Седона също - добри отзиви има за тях.
Ако взимаш Додж - задължително смени маслото на ск кутия (авт.)
Ако малко разбираш от коли - купи си я от частно лице. Дори и да не разбираш - спри се на модел и иди до някой дилър - там ще може да покараш същата и да си направиш сравнение.
Единствен минус на вановете - по-трудното обслужване - (пример - смяна на свещи на V6 ). Инак - си е удобен - носи много багаж и винаги има място.
Попрочети в нета за отзиви за съответния модел.
Ппитай ако ти трябва нещо.
Тойота, Еко или Ярис, 1.6, гори 5 извънградско, 7 градско, здрава с евтини части които се правят в Канада. Немските марки се правят в Мексико, а американски няма как да ти препоръчам, примерно форд в Европа няма нищо общо с този тук.
Slick написа:Единствен минус на вановете - по-трудното обслужване - (пример - смяна на свещи на V6 ). Инак - си е удобен - носи много багаж и винаги има място.
Ще си позволя да не се съглася. Наистина навремето имах един ван Шевролет Лумина с нелепо смешен капак и ограничен достъп до двигателя, но при по-съвременните модели вече не е така.
Недостатък на вановете - екстремното влизане в завой с висока скорост е свързано със сериозно люшване, последвано от... oops
Добре де, а един Шевролет Трейлблейзър или подобна машина няма ли да свърши работа ?Имам предвид,че джип с подобни размери за тези апри 2001 - 2002 може да се намери. Май е по устойчив от ван и пак има място ?
Съгласен съм. Не по-лош вариант е. 7-местен, с колелета и окачване подходящи за Монреалските дупки. Лошото е, че става дума за доста по-висока цена. Ако става дума за фиксиран бюджет, то минаването от ван към SUV ще е за сметка на годината, състоянието или нещо друго.
Няма идеално щастие. И аз бих карал Ford Flex, ама се търкалям с прост Караван
ablood написа:Съгласен съм. Не по-лош вариант е. 7-местен, с колелета и окачване подходящи за Монреалските дупки. Лошото е, че става дума за доста по-висока цена. Ако става дума за фиксиран бюджет, то минаването от ван към SUV ще е за сметка на годината, състоянието или нещо друго.
Няма идеално щастие. И аз бих карал Ford Flex, ама се търкалям с прост Караван
Еми не знам наистина.Това,което гледах,проблем може да е в годината,иначе Киа Спортаж 2001 - 6 500 долара,Шевролер Екуинокс 2005 - 8 500 долара, Додж Дуранго- 2001 - 6 500 долара,Шевролет Тракер 2003 - no accidents - 8 000,Mazda Tribute 2001 - 7 000, daze Mercedes Benz ML 320 2001 - 10 000.Това намерих на пръв поглед като оферти.Мисля,че не са много по скъпи от вановете.Ама аз не разбирам де...