Купувам евтина кутия АТХ със захранване за PC!
Купувам евтина кутия АТХ със захранване за PC!
Купувам евтина кутия АТХ със работещо захранване тъй като искам да си сглобя РС-то от БГ, когато отида в Монтреал към края на юни - юли месец.
Дано Intel D945GNT
Дано Intel D945GNT
хаха и аз точно тоя въпрос разучавам в момента
виж тук http://www.megapc.com/product.asp?pf_id=CAS-BRIZ02

виж тук http://www.megapc.com/product.asp?pf_id=CAS-BRIZ02
Мерси, обаче аз търся още по-евтина ......даже може и втора употреба, че като гледам цените .......тука :
http://www.megapc.com/product.asp?pf_id=CAS-BRIZ02

http://www.megapc.com/product.asp?pf_id=CAS-BRIZ02

- Дякон Игнатий
Re: Купувам евтина кутия АТХ със захранване за PC!
Шь купуваш ти луд ли си ,тука по улиците ги изхвьрлят !!rolyd написа:Купувам евтина кутия АТХ със работещо захранване тъй като искам да си сглобя РС-то от БГ, когато отида в Монтреал към края на юни - юли месец.
Дано Intel D945GNT

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Аз точно това имах в предвид .......става също и втора употреба като за по-евтино макар, че захранване е хубаво да си купиш ново ..... То става да вземеш и такива които са по улиците стига да ги видя защото не ми трябва чак толкова стара кутия ......
Аз все още съм в България.......така, че когато когато пристигна ще се оглеждам
Ей за едната почерпка на какво сте готови ............. шегувам се разбира се.
Мерси.

Аз все още съм в България.......така, че когато когато пристигна ще се оглеждам

Мерси.

ако идваш в торонто ,пиши ми на лични ,имам тука едно с захранванеrolyd написа:Аз точно това имах в предвид .......става също и втора употреба като за по-евтино макар, че захранване е хубаво да си купиш ново ..... То става да вземеш и такива които са по улиците стига да ги видя защото не ми трябва чак толкова стара кутия ......
Аз все още съм в България.......така, че когато когато пристигна ще се оглеждам![]()
Мерси.
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Kan_Tangra
сега, определено нюег е един от най-евтините и добри сайтове за части.Дякон Игнатий написа:Я виж ТУК
Но, тия кутии са без захранване, без ддс и без транспорт.
Транспорта на една такава кутия, току що проверих е 32.50$
Отделно захранването е още между 30 и 300$, пак без транспорта.
С по-евтино захранване, ще върже почти към 100$ ина.
Абе определено струва бая пари. Понякога има промоции - на транспорт и всякакви, би могло да излезе мн по-евтино, но не е често.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Powered by bateto
И аз да кажа...
Първите 2-3 години в Канада много пазарувах от ТУК - много приемливи цени ми даваха и бяха много коректни.
След това се преместих в друг квартал и не ми бяха толкова наблизо, а сега пък съвсем, но чат-пат пак проверявам там и понякога купувам.
Сега им погледнах ценовата листа и в секцията кутии видях STANDARD + 400W за $40.
Не знам какво предлагат в момента, но преди около 4 години за една позната правих много евтин компютър и купихме кутия TSUNAMI (мисля, че сложихме най-евтиното захранване ThermalTake вместо това, което си е в кутията). Тя има още 2 компютъра и този евтиният винаги е бил най-тихият и безпроблемният от трите.
Аз лично държа компютърът ми да е тих и хладен и никога не бих направил компромис със захранването - ако то не е качествено и стабилно, какво да очаквам от останалите компоненти...
След това се преместих в друг квартал и не ми бяха толкова наблизо, а сега пък съвсем, но чат-пат пак проверявам там и понякога купувам.
Сега им погледнах ценовата листа и в секцията кутии видях STANDARD + 400W за $40.
Не знам какво предлагат в момента, но преди около 4 години за една позната правих много евтин компютър и купихме кутия TSUNAMI (мисля, че сложихме най-евтиното захранване ThermalTake вместо това, което си е в кутията). Тя има още 2 компютъра и този евтиният винаги е бил най-тихият и безпроблемният от трите.
Аз лично държа компютърът ми да е тих и хладен и никога не бих направил компромис със захранването - ако то не е качествено и стабилно, какво да очаквам от останалите компоненти...
Vision without action is a daydream.
Action without vision is a nightmare.
Action without vision is a nightmare.
- Kan_Tangra
Ех, ThermalTake! Та това си е марково захранване. Остава и да не е безшумен компютъра.
Моето е КуулМакс 400w silent. Съвсем безшумно е. С бавен 12см вентилатор, който духа вътре долу, към процесора. Бях го взел от tigerdirect.ca на промоция с рибейт. Мисля, че беше към 25 или 30$ тотал.
http://www.newegg.ca/Special/ShellShocker.aspx
Ето една днешна прИмоция:
OCZ StealthXStream OCZ500SXS 500W ATX12V / EPS12V Active PFC Power Supply - Retail
* ATX12V / EPS12V
* 100 - 240 V
Your Price:
$60.99 (Before $20.00 USD Mail-In Rebate pdf)
Захранване марка ОЧЗ (огранизация на чудовищата и злодеите)
500 вата, безплатен транспорт и 20$ пощенска отстъпка.
Цената е прилична. Всички захранвания от 400-450 нагоре стават ужасно скъпи. А новите видеокарти искат голямо захранване.
Моето е КуулМакс 400w silent. Съвсем безшумно е. С бавен 12см вентилатор, който духа вътре долу, към процесора. Бях го взел от tigerdirect.ca на промоция с рибейт. Мисля, че беше към 25 или 30$ тотал.
http://www.newegg.ca/Special/ShellShocker.aspx
Ето една днешна прИмоция:
OCZ StealthXStream OCZ500SXS 500W ATX12V / EPS12V Active PFC Power Supply - Retail
* ATX12V / EPS12V
* 100 - 240 V
Your Price:
$60.99 (Before $20.00 USD Mail-In Rebate pdf)
Захранване марка ОЧЗ (огранизация на чудовищата и злодеите)
500 вата, безплатен транспорт и 20$ пощенска отстъпка.
Цената е прилична. Всички захранвания от 400-450 нагоре стават ужасно скъпи. А новите видеокарти искат голямо захранване.
pumpy написа: