Philip1747 написа:...да ми ги комплектова да ми ги приготви...
За подреждане и комплектоване на документи няма да дам няколко стотин лева/долара!
Philip1747 написа:...да оцени моите възможности за евентуален успех на кандидатурата
Критериите за оценка са ясни и са публични. Да не говорим че няма и много възможности за тълкуване. Посредническата фирма може ли да ми каже нещо по-различно?
Philip1747 написа:...времето което трябва да се изгуби в търсене на фирма която да преведе документите...
Фирмите са оторизирани от МнВР. Аз знаех няколко и преди да се хвана с процедурата. Преди да си дам документите проверих в сайта на министерството, кои са наистина оторизирани - отне ми около 30 мин.
Philip1747 написа:...като гледам хората които си блъскат главите по цял ден тук в форума и се обеждавам все повече че посредниците са нужни
Чак пък да си блъскаме главите..... Според мен е много хубаво това че, хората обменят мисли, идеи и опит. Сдобиването и с трите по принцип е от голяма полза а всеки един човек.
С горното не искам да засегна ползвалите посреднически услуги, а просто споделям как аз виждам нещата. До тук не прочетох нищо, което да ме накара да се усъмня дали не съм сбъркал че съм се хванал сам.
Valioiko, ще споделиш ли какво точно са объркали от фирмата, с която си имал проблеми? Пък ако кажеш и коя е може да спестиш подобни главоболия на някого.