зала за катерене, осигуряване

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
vanka1

Мнение от vanka1 »

Здравейте, търся си човек за осигуряване за тренировки към Allezup, до колкото знам трябва да е около моите килограми :( а именно 53-55. Ако някой знае зала, било то и по-малка, в която не е задължително да имам партнер или въобще някака по-добра зала ще съм страшно благодарна ако сподели... Ще се радвам на всякакви съвети по темата, защото до тук във форума нищо не открих. :D
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

ами ако това ти е хоби, защо не пробваш да го смениш?

Може да намериш по-подходящи условия?
А иначе аз съм 92. Очевидно отпадам :lol:
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Жени

Re: зала за катерене, осигуряване

Мнение от Жени »

vanka1 написа:Здравейте, търся си човек за осигуряване за тренировки към Allezup, до колкото знам трябва да е около моите килограми :( а именно 53-55. .....
Не мога да ти помогна конкретно по темата, но мога да ти кажа, че човекът, който те осигурява трябва да е не просто колкото твоите килограми, а поне колкото твоите. Т.е. той може да е и 200 килца, но ако не сте на едни килограми, ти не можеш да го осигуряваш! :wink:

Занимавала съм се с катерене в БГ (става въпрос за обучение на деца) и за щастие правя това и тук - отново с деца и знам зала, която би ти харесала, но е в Торонто! :wink:
vanka1

Мнение от vanka1 »

ми не знам съвсем за разликата в килограмите, виждала съм и с разлика 20 кг. да се осигуряват взаимно. уффф, знам ли, аз повече от 53кг не мога да кача, не съм от най-високите и освен борба и самбо не се сещам за друг спорт, в който данните ми да са предимство. ще се радвам на още мнения и съвети, колкото повече толкова повече... :D
asen

Мнение от asen »

Ако килограмите те притесняват можеш да се осигуриш за "земята". Имат там едни плоскости(тежести) с примка и те точно за това служат.
vanka1

Мнение от vanka1 »

а, супер! значи има начин! а от къде мога да се снабдя със седалка и обувки, като изключим спорт експерт разбира се, че е безмислено скъп магазин, препоръки за марка, освен мамут, нещо друго? :?:
asen

Мнение от asen »

vanka1,

Аз знам само за тези:

La Cordee на 2159 St. Catherine ( www.lacordee.com )
MEC на Marché Central ( www.mec.ca )
SAIL ( sailbaron.com )

Марка не мога да те препоръчам. Не съм експерт в тази област. Аз съм катерил с Чешка :).
Petzl, Mammut..... все хубави марки,но по-важно е да ти пасне добре седалката.

Има още една зала, тя е по-голяма,но аз там не съм ходил : "Horizon Rock". www.horizonroc.com
Аватар
edelwais

Мнение от edelwais »

здравей vanka1,

погледни този сайт:
http://www.mcgilloutdoorsclub.ca/

аз съм записан за техния listserv от 2-3 години и забелязвам, че редовно някой си търси партньор за Allezup

успех
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
Аватар
teomat.com
Обратна връзка:

Мнение от teomat.com »

има една зала за катерене която се намира на ъгъла на Rue Hochelaga i rue Dickson. Като се кара по Hochelaga на изток, след blvd de L'Assomption номерата са около 5600. Сградата е в дясно малко навътре и си има табела, точно преди пресечката с Диксан.

Не съм влизала вътре но мъжът ми каза че има скали с различни нива на трудност.
vanka1

Мнение от vanka1 »

много ви благодаря на всички, информацията и сайтовете ми вършат страхотна работа, оказа се, че не е толкова невъзможно :haplio:
Публикувай отговор