Моля за съдействие

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
PASPORT

Моля за съдействие

Мнение от PASPORT »

Здравейте на всички
Имам една молба,които може да ми помогне ще му бъда благодарен!
От известно време се опитвам да открия някаква информация и координати на мой семеен приятел който от доста години вече е в Канада, казва се Владимир Малчиковски. Ще се радвам да ми помогнете да получа някаква информация за него. Благодаря ви предварително.
Аватар
MoHTpeal_boy

Отностно човека!

Мнение от MoHTpeal_boy »

Ето какво намерих :

Надявам се да съм бил от полза тук има номера дано е правилният човек и да се свържете с него!
Поздрави!
Двама интелигентни хора, единия, от които е българин, имат много повече общо, отколкото двама българи, единия, от които е интелигентен
KVS

Мнение от KVS »

Леле брато, и сега тоя Владимир ако го намерят застрелян, колко ли ще има да пишеш ...
Избийте балъците и тарикатите сами ще измрат!
kurta007 написа: Жени ,ти щом мислиш/макар да стана ясно че не ти се отдава много/ ...
mwanza написа: ако си на социал и деливъри си там форевър.
PASPORT

леле брато

Мнение от PASPORT »

а за телефон брато чувал ли си?
KVS

Мнение от KVS »

Сериозно казано, аз бих предпочел да не ми веят име и адрес из форума. Не знам дали ти е известно, но тук има и ЛС.
Избийте балъците и тарикатите сами ще измрат!
kurta007 написа: Жени ,ти щом мислиш/макар да стана ясно че не ти се отдава много/ ...
mwanza написа: ако си на социал и деливъри си там форевър.
Аватар
Koko

Re: Отностно човека!

Мнение от Koko »

MoHTpeal_boy написа:Ето какво намерих :

Надявам се да съм бил от полза тук има номера дано е правилният човек и да се свържете с него!
Поздрави!
Желанието да се помага е хубаво, но все пак изнасянето на лични данни без знанието на човека за който се отнасят не е добра идея.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

тои явно ги и намерил в yellow pages където пък информацията е достъпна за всеки така че малко се преиграва мисля
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

kurta007 написа:тои явно ги и намерил в yellow pages където пък информацията е достъпна за всеки така че малко се преиграва мисля
Наистина не знам как да ти кажа, но като дойдеш в Канада ще разбереш, че yellow pages са за бизнеси, а white pages са за хора.

yellowpages.ca те насочва към Canada411.ca за хора и иконката е бяла!!!
т.е. white pages

Надявам се да съм бил полезен!
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
lz2arn
Обратна връзка:

Мнение от lz2arn »

kurta007 написа: добре ако ще и brown pages да са и да го прехвърля към еди къде си където иконата е зелена с две бели точки ???? кво значение има питам аз?
тази информация не е строго секретна
и защо като доида в Ка ще го разбера ???? от бг не се ли разбира ?? или като додат хората в КА и веднага стават умни като теб? а тези които са в бг са тъпаци
отделно защо не престанеш на всеки мои пост да отговаряш и цитираш и дървиш и като ти отговоря да водиш модераторчето да трие? подминаваи ми постовете моля
очаквам ся твоя приятел поумпи да се вклучи с някъв глупав пост в неговия стил и накрая да ми тръкнат постовете :roll:
и изобщо ти защо пишеш в тая тема като тва е чист спам както и 99.99% от постовете ти а останалия 0.01% пък е глупава антиреклама
Информацията не е строго секретна, но нарушава правило на форума. Докато то не бъде променено модераторът действа според него.

Второ: не използвайте форума за си изяснявате отношенията. Разберете се "като мъже" на ЛС.

Моля модератора да заключи темата.
Благодаря на отговорилите. Дважди на премълчалите.
Заключено