Ванкувър или Монреал

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

marinero написа:Няма да коментирам да не скочите пак всички
отгоре ми...
Този път никой няма да ти скочи, защото си се изразил въздържано, възпитано и относително обективно. Поздравления.
Последно промяна от ablood на Вто Апр 14, 2009 3:39 pm, променено общо 1 път.
Аватар
kikolilokiko

Мнение от kikolilokiko »

ablood написа:
отгоре ми.../quote]
Този път никой няма да ти скочи, защото си се изразил въздържано, възпитано и относително обективно. Поздравления.
някой беше пуснал сайт с карта на престъпленията
май за Ванкувър беше
има ли сайт с карта на българите в Канада? :)
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
petar krastev
Напуснал форума

Мнение от petar krastev »

Пожарникаря пак ги цепи едни...Айде като дойдеШ пиШи как гасиШ пожари.Или това mай Ше го работиШ в следваШтия живот.Или и ти си заради децата
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

koceto77 написа:
THC написа:]
абе може ли да ме светнете как се работи кат висшист в канада?
щото не ща да съм все нареден кат поляк на румънска митница искам и аз така висш да се чувствам ако може
дайте джоб дискрипшън на "висшист в канада"
Ми ето я обявата, проспал си я сигурно:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=35026

marinero е пич :beer: ама много жлъч е събрал. Не можах само да разбера как успяха да те излъжат мошениците да се преселиш в Едмонтън. Какво ти обещаваха да е там като отидеш? Обикновено местата където могат да се правят пари не са от най-приятните за живеене (напр. Fort McMurray) :)
абе то пише на чужд език, зпалтата нещо малка ми се струва пък и то моя експириънс е основно в кънтър страйка
Пари на заем - само взимаме.

http://www.thc-ministry.net/untoldstory/#INDEX
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

kikolilokiko написа:има ли сайт с карта на българите в Канада? :)
Ето го:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=33025
prace

Мнение от prace »

kikolilokiko написа:
ablood написа:
отгоре ми.../quote]
някой беше пуснал сайт с карта на престъпленията
май за Ванкувър беше
има ли сайт с карта на българите в Канада? :)
Ето тук има информация за най-опасните градове в канада, но е от 2007г.
http://www2.macleans.ca/2009/03/04/the- ... 94by-rank/
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Лелеееее... В Едмънтън въоръжени ли ходите? Много черни и латиноси ли има, що ли?
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

ablood написа:Лелеееее... В Едмънтън въоръжени ли ходите? Много черни и латиноси ли има, що ли?
Ей ,расист !!! :lol:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

myhata II написа:
ablood написа:Лелеееее... В Едмънтън въоръжени ли ходите? Много черни и латиноси ли има, що ли?
Ей ,расист !!! :lol:
Кажи бе! Потребител такъв! :evil:
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Ако ще са съизмерими, трябва да се каже:
Африканоси и латиноси :rotfl:
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

poumpy написа:
marinero написа: На магазин се ходи по анзуг, пижама или джапанки и то през зимата. Това ли са канадците?!
А кой и къде е казал, че за да си човек( смятай гражданин) "на магазин" трябва да ходиш с два слоя грим и на токчета :shock:
Хората тук не плащат "данък обществено мнение" и си правят каквото си искат, стига да не пречат на околните. Как ще се разхождам до магазина си е толкова моя работа, колкото и десетки други лични неща. Как ти ще въапиемаш това си е твоя работа и не ме превръща автоматично в "селянин" а и да ме то къде е проблема от това ?
проблема е че някои хора може да не искат да гледат съседите им да се разхождат по ношница в магазина, а освен това същите гледки са типични и за метрото и за рейсовете съответно; в крайна сметка в момента който излезеш от къщи ти трябва да изглеждаш по начин който е различен от лягането в леглото, просто защото така е прието във всяка страна със управление и общество различни от първобитния строй;
точно така мисля по въпроса:)
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

канада може сравнително лесно да улесни имигрантите в намирането на по-добра работа с по-лесно признаване на дипломите им, както и със стажа им другаде, но тогава ще стане ясно колко местни специалисти не стават за нищо, а може би никой няма да ги назначи също така, ако трябва да се гледа качеството; след като канада няма да улесни имигрантите в тази насока, поне засега, остава да се рекламира нещо, което подобно на филма "Островът" няма как да се види отвън защото има визи и хората няма как да поживеят там преди да си направят заключение дали искат, могат и т.н. да живеят в канада. Затова масова реклама и пропаганда и после който остане, остане - желаещи за идване има много само че си остава факт че колкото идват точно толкова си отиват и населението на канада не се покачва.
точно така мисля по въпроса:)
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

Населението на Канада не се покачва ли?

Ми това?

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_po ... a_by_years
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

peter_pan написа: проблема е че някои хора може да не искат да гледат съседите им да се разхождат по ношница в магазина...
Да си сменят съседите тогава. Да идат да живеят другаде и да си решат проблема вместо да мрънкат...
aseto

Мнение от aseto »

Вальо, според един мой приятел, който има дълги години опит в демографските въпроси, причината за нарастващото население е не в положителния прираст, а в удължената продължителност на живота. Добре, ама животът, колкото и да е продължителен, си има край. И когато населението на една държава е застаряващо, нарастването на броя му е само временно явление.
Публикувай отговор