откъде ги измисли тези работи - ако има някаква истина, Квебек е на светлинни години пред Торонто :idea:
ablood написа:
ЗАБРАВЕТЕ СПИСЪЦИТЕ С ЧАКАЩИ в най-търсените градини! Никой, никога не записва случайно дете там.
Макар, че чудеса стават всякакви.
в Ст Хенри живея, няма много деца из махалата, че кварталът се слави с лоша репутация за емигранти, ЦПЕ-то е което е синът ми наистина мога да го дам за пример за това как трябва да се гледат деца. Имам педагогическо образование и мога да прецения отношението към децата.NaviD написа:в кой квартал намери за 20 дни градина , ако не е тайна?
Това го написах именно за да го четат ново пристигащите, на теи които са вече тук им е кристално ясно за какво иде реч - яко късане на нерви.
абсолютно същото отношение е и тук, в нашата ДГtoni_mitko написа:Ние също сме в Торонто ,но имам съвсем друго впе4атление от градините тук ,може би е късмет ,незнам ,но ние сме много доволни ,малката е щастлива там ,сутрин с нетърпение 4ака да отидем ,има си приятели,запо4на да говори езика много лесно и винаги е 4иста и преобута,в групата са 12 деца с 3 у4ителки ,всеки ден ходят на разходка освен ако времето не го позволява.Менюто за 2 седмици е на табло на входа и всяка седмица ,имаме пълен от4ет какво е правило детето-кога е спало,яло ,колко пъти е преубувано ,с какво си е играло