Съотношение заплати-цени в различните провинции

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Fireman написа:Кримонке,не е в Торонто на центъра до 7 шахта :)
ма в центъра на който и да е град имаш най-големи шансове да си напазаруваш храна :roll: значи много зле е положението с разстоянията в Торонто и пазаруването, не се излагай :wink:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

krimon написа:Fireman, магазин наблизо в Торонто - това е абсурд :roll:
Тук не съм съгласен, Кримон. Само трябва да пресека улицата. А за руския даже и не пресичам :D
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

е не е нужно да си съгласен :)
кажи дали това е стандартната ситуация
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

krimon написа:
Fireman написа:Кримонке,не е в Торонто на центъра до 7 шахта :)
ма в центъра на който и да е град имаш най-големи шансове да си напазаруваш храна :roll: значи много зле е положението с разстоянията в Торонто и пазаруването, не се излагай :wink:
Ти вече в Тороно ли се намьрда ?
Ай да не разказвам за мизерния и разхвьрлян Монтреал :lol:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

krimon написа:е не е нужно да си съгласен :)
кажи дали това е стандартната ситуация
Стандартно за някои по-големи кръстовища с блокове наоколо.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Аватар
7George

Мнение от 7George »

myhata II написа: Ти (Кримон) вече в Тороно ли се намьрда ?
Ай да не разказвам за мизерния и разхвьрлян Монтреал :lol:
Понеже Жени се е намърдала яко в Квебек, та Кримон и тя - в Торонто. Да няма сблъсък на интереси... :lol:
Embrace your climate change!
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

тънката разлика е, че аз се върнах преди два дена от Торонто, където ходя много често по работа или при роднини, които живеят от години там :) не съм чувала, че Жени може да се похвали с подобен еквивалент в Квебек :wink:
Жени

Мнение от Жени »

krimon написа:тънката разлика е, че аз се върнах преди два дена от Торонто, където ходя много често по работа или при роднини, които живеят от години там :) не съм чувала, че Жени може да се похвали с подобен еквивалент в Квебек :wink:
Макар, че не схващам за какво става въпрос, ми се иска да кажа, че никъде не претендирам да познама Квебек! :lol:

А също така ми се иска никога да не ми се налага да се хваля с какъвто и да било еквивалент, който може да ме поставя в сравнение с кримон! :(

П.П. А Квебек, самият град, е чудесен по мои наблюдения на турист. Монтреал съм посещавала 2 пъти - веднъж през зимата и веднъж през лятото, но макар, че ми хареса, за туризъм - никога не бих живяла там! :D

П.П. 7 George, или аз не ти следя мисалта, или си нещо в отнесено настроение??? Кво ще кажеш по въпроса? :wink:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

аз ще те "открехна", Жени - става дума за това, че ти пишеш често в подфорум живот в Квебек без да си живяла там /пр. детските градини/, а аз си пъхам носа в теми за Торонто :lol:
prace

Мнение от prace »

krimon написа:ах недей, мили Джордж :lol: :lol:
Канада даже според световните статистики е страната след Китай :wink: , в която се кара най-много колело - според продажбите :)
Недей да четеш статистики, ами посети още някоя и друга държава.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

не ми казвай какво да правя, капиш :wink:
аз сам била (живяла) на толкова места и в толкова страни, че ти и виртуално няма да можеш да ги посетиш никога :D
prace

Мнение от prace »

krimon написа:не ми казвай какво да правя, капиш :wink:
аз съм била (живяла) на толкова места и в толкова страни, че ти и виртуално няма да можеш да ги посетиш никога :D
Съмнявам се, че е така, но това няма никакво значение за никой в форума.
Публикувай отговор