Федералните - да се преброим
Re: Здравейте
Shares, пиша ти как беше при нас, но това не означава, че при всички е така!Shares написа:Здравейте на всички!....
Аз видях нашето Decision Made след медицинските и 2 седмици преди да получим по имейла покана за визи. Това беше преди по-малко от 2 години.
Сега с тези нови процедури не съм сигурна Decision Made за какво точно се отнася. Може да се отнася, че е взето решение да продължите по процедурата и да ви уведомят какво следва!
Каквото и да е вярвам, че ще знаето до 2-3 седмици и най добре според мен да им изпратиш имейл със запитване какво всъщност става.
Желая ви късмет!

- hadministratora
- Хабсурден
Ами има една особеност, която вероятно е от значение - аз съм им писал по ел. поща с уочнение по заявлението ми и съм цитирал номера от баркодовете. И други тук са писали, че ако им пратиш поща започват да си комуникират с теб така.kill_u написа:Най интересното е че получавате все пак e-mail!!!
Лично аз им дадох два и на двата нищо не получавам само по нормалната поща си комуникират с мен.
Може би това което се попълва във формуляра си го третират просто като още малко инфо, което имат за теб. И може би ако им пишеш вече считат че това е предпочитания от теб начин за комуникация, а и освен това са сигурни че адреса е истински и принадлежи на теб. Не знам.... само предполагам....
В поленцето за името трябва да попълниш само фамилията, а не цялото име.
Изпратени докс до Букурещ--12.05.2008
Искане за доп.докс--19.12.2008
Изпратени доп.докс до Букурещ--11.04.2008
Получени Медицински--15.06.2009
ОК Медицински--10.07.2009
Покана за ВИЗА--30.07.2009
ВИЗИ--18.08.2009
Permanent residents--28.10.2009

Искане за доп.докс--19.12.2008
Изпратени доп.докс до Букурещ--11.04.2008
Получени Медицински--15.06.2009
ОК Медицински--10.07.2009
Покана за ВИЗА--30.07.2009
ВИЗИ--18.08.2009
Permanent residents--28.10.2009

И ние им писахме не само две писма, но ефект никакъв.hadministratora написа:Ами има една особеност, която вероятно е от значение - аз съм им писал по ел. поща с уочнение по заявлението ми и съм цитирал номера от баркодовете. И други тук са писали, че ако им пратиш поща започват да си комуникират с теб така.kill_u написа:Най интересното е че получавате все пак e-mail!!!
Лично аз им дадох два и на двата нищо не получавам само по нормалната поща си комуникират с мен.
Може би това което се попълва във формуляра си го третират просто като още малко инфо, което имат за теб. И може би ако им пишеш вече считат че това е предпочитания от теб начин за комуникация, а и освен това са сигурни че адреса е истински и принадлежи на теб. Не знам.... само предполагам....

Последно промяна от ivalin на Съб Юни 13, 2009 3:32 pm, променено общо 1 път.
Здравейте на всички!
Здравейте!
Да така е-жена ми е работила 1г и 11 м професия,която е под NOC 1111,Има и IELTS.Тя е главния кандидат.Аз също съм работил професия,която отговаря на търсените.Каква може да е причината да ни откажат виза.Какво бихме могли да направим за да променят мнението си?Не са ни искали съпътстващи документи.Ако им пратим разяснителни документи,че наистина сме работили тези професии има ли шанс да си променят мнението .Знае ли някой какъв е срока за обжалване?
Успех на всички!
Да така е-жена ми е работила 1г и 11 м професия,която е под NOC 1111,Има и IELTS.Тя е главния кандидат.Аз също съм работил професия,която отговаря на търсените.Каква може да е причината да ни откажат виза.Какво бихме могли да направим за да променят мнението си?Не са ни искали съпътстващи документи.Ако им пратим разяснителни документи,че наистина сме работили тези професии има ли шанс да си променят мнението .Знае ли някой какъв е срока за обжалване?
Успех на всички!

Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.Лао Дзъ
здрвейте
Здравей,Диди!
Какво имаш впредвид?Означава ли,че има шанс да не е отказ?Има ли вариант да има промени по последователността на разглеждането на документите-първо писмо,с което да ни уведомят дали сме удобрени или не и след това да искат съпътстващи документи.
Успех на всички!
Какво имаш впредвид?Означава ли,че има шанс да не е отказ?Има ли вариант да има промени по последователността на разглеждането на документите-първо писмо,с което да ни уведомят дали сме удобрени или не и след това да искат съпътстващи документи.
Успех на всички!

Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.Лао Дзъ
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Shares процедурата е реално погледнато абсолютно нова. Знаеш ли, може да решат директно да ви поканят. (А ДАНО)
Но все пак да не би да сте допуснали някоя грешка в апликациите или други такива, за които да се хванат и да ви направят сечено?
Знам случай за Квебек където хората са изпратили документите попълнени на английски език, а не на френски и директно са били уведомени, че им се отказва виза защото не знаят френски.
Дано вашия случай да е коренно различен и да само в положителна насока.
Но все пак да не би да сте допуснали някоя грешка в апликациите или други такива, за които да се хванат и да ви направят сечено?
Знам случай за Квебек където хората са изпратили документите попълнени на английски език, а не на френски и директно са били уведомени, че им се отказва виза защото не знаят френски.
Дано вашия случай да е коренно различен и да само в положителна насока.