Molia, niakoi ako e hodil lichno do Romania za da si podade pasportite za visa i sled tova da si gi vzeme, da spodeli za kolko vreme stava cialata procedura i vaobshte kak proticha?
Imam oshte edin vapros - kakav e sroka za izprashtaneto na pasportite sled kato ste poluchili pismoto za vizite? Vaobshte ima li takav srok?
Molia vi da mi otgovorite, poneje e mnogo speshno.
Blagodaria na vsichki predvarietelno.
Нямам претенции за компетентност за такъв случай, но само искам да обърна внимание на фактите: Издаването на виза не става за 1 ден. През това време докато чакаш ,ти ще си в чуждата държава без паспорт, което не е много хубаво. Най-малкото не можеш да се регистрираш в хотел или пък при евентуална проверка. Ако имаш възможност интересувай се за всички тези не маловажни подробности.
Успех!
meri написа:...
Imam oshte edin vapros - kakav e sroka za izprashtaneto na pasportite sled kato ste poluchili pismoto za vizite? Vaobshte ima li takav srok?
Molia vi da mi otgovorite, poneje e mnogo speshno.
Blagodaria na vsichki predvarietelno.
Някъде в писмото (накрая) пишеше, че трябва да се изпратят в едномесечен срок, ако не ще ви преразгледат молбата по-късно и ще ви пратят ново известие! Нещо такова беше, просто по памет ви казвам това, вие ще си го прочетете точно как беше!
Az hodih do Rumania,na 11.02.2004,na vtoro interview(ako niakoi se interesuva ili namira 4e e vajno da go postavi kato tema 6te otgovoria podrobno).Sutrinta minah interviewto,sled obiad v 1500 ni dadoha vizite,no gi pomolih izri4no,da stane za su6tia den!Mnogo vajno-ako hodi6 v Romania,mamaligarite iskat po 150euro na 4ovek na den prestoi,nosi ke6 ili 10 USD za ru6vet(oba4e ako niama6 opit s butaneto na ru6veti I saotvetni pregovori,ne riskuvai,az 6toto vse sum arestuvan za gluposti po granicite I 4akam Interpol I mnogo se pritesnih)