Питане

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
qni

Питане

Мнение от qni »

Искам да доидат моите родители края на годината,но и да останат да живеят и работят тук в Канада ( легално да работят),моля ако някои има опит да ми пише ,как точно стоят нещата.Благодаря !
pumpy

Мнение от pumpy »

ако става дума за края на 2014 погледни тук
www.cic.gc.ca

ако става дума за края на тази - забрави да могат да работят и живеят в Канада, легално. Освен ако не са с много желани професии ....
Аватар
teomat.com
Обратна връзка:

Мнение от teomat.com »

poumpy написа:ако става дума за края на 2014 погледни тук
www.cic.gc.ca
Може ли да подскажеш малко защо точно 2014 година. Или малко по точно къде да четем в сайта :beer:
qni

Мнение от qni »

Незнам защо ,човека отговорил ми като пурви е писал 2014.Аз имам предвид за тази година 2009 !
pumpy

Мнение от pumpy »

Защото за да спонсорираш някого трябва да докажеш определен доход от предходната година и че ще продължаваш да го получаваш и за в бъдеще. Да кажем, че тази година започва да тече сега, тоест през 2010 можеш да подадеш за спонсориране. После на федералните им трябват, към днешна дата, 29 месеца за одобрение на молбата за спонсориране на родители - стана 2012 есентта поне ( преди няколко месеца този срок беше 26 месеца ). После родителите ти трябва да подадат молба за визи в Букурещ - в момента това отнема средно 15 месеца - стана зимата на 2013 в добрия случай, при днешното темпо на обработка на молбите. Аз смятам 2014 и то края за по-реален вариант.
pumpy

Мнение от pumpy »

teomat.com написа: Или малко по точно къде да четем в сайта :beer:
http://www.cic.gc.ca/english/informatio ... ponsorship
http://www.cic.gc.ca/english/informatio ... arents.asp
Публикувай отговор