Малко попресилих за И'нет. Въпреки, че повечето неща са истина. За да можеш да го използваш наистина трябва вече (т.е. без И'Нет) да си се научил да "мислиш". Как - никой не знае. Предполагам, по добрият стар начин, много книги, вестници, радио, музика, кино, театър, разговори (спорове) с приятели и неприятели. И'нет е фрагментарен, претрупан и хаотичен, но наистина е добър инструмент за бързи справки и кратки информации. Той и точно за това е бил замислен - от военните (да попитат - има ли живи още) и от учените в Церн (да си пишат дисертациите с много препратки за цитатите).Kpetrov написа:Е не съм казал, че всичко в интерет е полезно и непременно истина, но там можеш да потърсиш и намериш информация сам. Информация от различни източници, различни гледни точки и т.н. като по този начин можеш да достигнеш до истината... защото тя е някъде там дори и непълна.
Само онзи става свободен, който чрез познание за истината се е научил да мисли
В допълнение на цитата, интернет е разбирасе мощно оръжие само в ръцете на този, който търси и се е научил да мисли.
А за това, че всички в канада са останли толкова богати колкото и преди се съмнявам. Покупателната способност на масите доколкото знам намалява, не ми се търсият цифри, а и нищо не искам да доказвам.
Това "че всички (т.е. без богатите) в канада са останли толкова богати колкото и преди" е израз на безпочвен оптимизъм. Като слушам последните данни на СтатКанада за спада на Брутния продукт, мисля, че ще имам нужда от повечко оптимизъм в бъдеще.