3D Artists+InteriorDesigner

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
VMiT

3D Artists+InteriorDesigner

Мнение от VMiT »

Здравите.Ние сме дизайнер и визуализатор на интериори и екстериори.
Питаме дали се търсят такива като нас при вас :wink: :wink:
mwanza
Обратна връзка:

Мнение от mwanza »

Попадал съм на обяви. Има за виз работа. Едното беше за архитектура, искаха, кандидата да знае в-рей и да покаже хиперриъл портфолио (те и техните неща беха такива). Освен това съм попадал и на други виз обяви за различни неща, последното дето мернах (май беше в монстер или уоркополис) беше за визуализиране на басейни и разни такива водни играчки. Дори в Бомбардие съм виждал позиция за 3Д артист с 3дс макс и солидуъркс.

Понеже предполагам, че работите с макс-а. Ще ви посъветвам да обърнете внимание също и на лоуполи моделинг на интериор и екстериор. Има доста студия за игри тук, и си мисля че позиция като енвайрънмент артист също може да се намери.

Работа с макс-а или мая по лесно се намира. Аз съм софтимаж юзър и малко е по-тегаво там. Но аз не се занимавам с визуализация.

Мисля си, че едно солидно порфолио изпратено по разни фирми които се занимават с това, ще свърши полезна работа.
VMiT

Мнение от VMiT »

Здравей.Благодаря ти за информацията.Моделирам на 3DsMAX и рендвам
с V-Ray.Работил съм и като визуализатор на обемни букви и всякакъв вид външна реклама.
mwanza
Обратна връзка:

Мнение от mwanza »

Това беше преди известно време. Все пак разрови нет-а и огледай. Предполагам, че сега ще има някаква стагнация. Не съм попадал скоро на такива обяви, но аз и не съм в този бранш както казах.

Какво значи "Визуализатор на букви" ? Да не е дето се изрязват буквите от самозалепвашо се фолио на плотер?

Ако си решил тук да работиш като графичен дизайнер, съветвам те да научиш илюстратор, индизайн и куарк, разбира се ако не ги знаеш де.
VMiT

Мнение от VMiT »

Правих дизайн и моделиране на бъдещата реклама и я адаптирах към снимка на обекта.www.bukvi.com
arogance

Мнение от arogance »

Здравейте, и аз съм колега явно.
Занимавам се с Autocat, max, vray и имам познания и от някой други неща.
И аз као гледах за работа повечето обяви са за low poly модели.
Aма като дойда ще мисля с какво да се занимавам.

Иначе сега съм на фаза мед. изследвания. А вие VMiT?
Публикувай отговор